Adi Minune a facut o manea despre criza, bucuros ca se impoziteaza bacsisurile

Luni, 09 August 2010, ora 17:01
5895 citiri
Adi Minune a facut o manea despre criza, bucuros ca se impoziteaza bacsisurile
Foto: Arhiva

Cantaretul de manele Adrian Minune nu pare sa fie deloc deranjat de anuntul facut de premierul Emil Boc privind impozitarea bacisurilor date la nunti, dezvaluind ca nu intotdeauna acestea raman in buzunarul interpretului, multe fiind doar de fatada si cerute inapoi.

"Cand ajungi la o nunta cunosti 400 de persoane, care sunt treji, nebauti, nemancati si dupa aceea trebuie sa ii cunosti si in stare de ebrietate. Sunt unii care pretind sa dea si ei bani la muzica si dupa aceea sa li se restituie banii inapoi. Multi dintre ei vor chiar mai mult decat au dat! Au facut o meserie din chestia asta.

'Vreau sa ma dau si eu mare, Adriane esti prietenul meu, vezi ca iti dau si eu 5 lei, 10 lei sau 1.000 de euro, 2.000 de euro sau 10.000 de euro, si mi-i dai maine inapoi, ca n-am acasa la familie. Bineinteles ca mie nu imi convine, si cand dai inapoi banii te simti prost ca artist", a declarat Adrian Minune luni, la Realitatea FM.

Intrebat de moderatorul emisiunii, Robert Turcescu, daca, in aceste conditii, impozitarea bacsisului este un lucru bun, Adi Minune a raspuns ca el ar fi bucuros sa se intample asa, chiar daca nu prea vede cum s-ar putea controla sumele vehiculate pe la nunti.

"Cand vine baiatul ala cu ceafa groasa si se uita urat dupa mine ii dau si ce nu-i al meu. Dar, daca cineva o sa stea dupa noi, desi nu imi vine sa cred ca va fi controlat bacsisul pentru ca este imposibil, ca nu exista o singura nunta intr-o seara, exista 50 de nunti in Bucuresti, 30 la Craiova, una la Caracal, eu unul as fi bucuros.

As fi sigur ca acel bacsis ar ramane la mine in buzunar, bineinteles cu impozitul care va trebui pus deoparte, la cel care sta langa noi sa ne urmareasca, sa vada cu ce bani pleaca Adrian acasa. In momentul asta pot sa ii spun si eu celui cu ceafa groasa, 'bai cumetre' nu pot sa iti dau banii inapoi ca uite, dansul este de la ANAF sau nu stiu de unde si noi platim impozit pe bacsisul asta", a explicat manelistul felul in care vede el lucrurile.

Bacsisul e lasat din mosi stramosi, de la Adam si Eva

Intrebat daca a primit vreodata bacsis de la cineva de la Ministerul Finantelor sau de la vreun politician, cantaretul a raspuns "incepand de la presedintele tarii pana la ultimul om", adaugand ca "bacsisul e lasat din mosi stramosi, de cand era Adam si Eva, pentru ca si Adam trebuia sa aiba simt pentru ca, atunci cand s-a inventat mai tarziu cafeaua, nepotii lui sau neamurile, sa lase bacsis la o cafea".

Adi Minune a mai afirmat ca are "doua sau trei firme" si ca, la finalul anului plateste impozit in baza unui atestat, ca liber profesionist.

"Adrian Minune la sfarsit de an isi plateste toate datoriile. Respect decizia primului ministru, cu atat mai bine daca suntem bagati in seama, daca cu noi manelistii iese tara din criza", a mai spus cantaretul, dezvaluind ca a facut si versuri pe aceasta tema:

"Am sa fac la toti romanii o mare surpriza

In doua-trei saptamani scot tara din criza

Si daca ma suparati, intr-un an sau doi

Am sa fac America datoare la noi".

Premierul Emil Boc a anuntat sambata ca interpretii de manele vor fi tratati ca restul cetatenilor, acestia fiind nevoiti sa plateasca impozite pe veniturile obtinute. Normele de aplicare vor fi elaborate pana la sfarsitul acestei luni, a mai spus premierul.

Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
#impozite manele, #Adi Minune impozite manelisti , #premier
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Tiganii cu palate cu turnulete, cu viloaie, cu masini de lux straine, deci, care afiseaza o avere nejustificat de mare, trebuie...
Poza Hera
Hera
rank 5
interviuri cu Adi Minune, Costica Vijelie si manelistul de curte al lui Ceausescu,