Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Andreea Vass la TV Ziare.com: Romanii devin workaholici

Luni, 10 August 2009, ora 14:35
2795 citiri
Andreea Vass la TV Ziare.com: Romanii devin workaholici
Foto: AndreeaVass.ro

Romanii sunt din ce in mai ocupati, devin "workaholici" si nu mai au timp sa se bucure de timpul liber, a declarat Andreea Vass, consilierul premierului Emil Boc, la Televiziunea Ziare.com.

Consilierul personal al premierul Boc spune ca masura ca personalul guvernamental sa nu isi ia vacanta in aceasta vara este justificata intr-o perioada de criza.

"Este si o atitudine fata de munca, o atitudine care se cere in aceasta perioada. Este justificata solicitarea primului ministru", spune Andreea Vass, care adauga ca merge in mini-vacante in weekend.

In ceea ce priveste preferintele romanilor privind vacanta, Andreea Vass spune ca preferinta pentru turismul in strainatate nu este un lucru rau, atat timp cat romanii nu uita sa descopere si propria tara.

Mai mult, consilierul primului-ministru adauga ca exista destinatii turistice in Romania care se pot compara, ca pret si ca servicii oferite cu destinatii din Bulgaria, Grecia, Spania, Italia sau Portugalia.

Exista, cu siguranta, si atitudini ale turistilor care nu sunt agreabile: ea da exemplul celor din Vama Veche, unde poti fi deranjat de soneria cu manele a unui telefon mobil cu volumul la maxim, desi spiritul statiunii este unul folk.

Mai mult, la Valenii de Munte exista un for roman care ar trebui sa fie vizitat, insa el este acoperit de pamant pentru a fi protejat de hoti.

Mare amatoare de munte si de alpinism, Andreea Vass sustine ca statiunile din Austria sunt mult mai bune decat cele de pe Valea Prahovei, in conditiile in care exista mai multe partii.

"Prefer varianta Austria pentru ca acolo cand ai ajuns la cota ai 10, 15, sau 20 de variante de coborare, ori in Romania in timpul sezonului nu ai loc sa arunci un ac pe partie, deci aici este o problema de infrastuctura", arata Andreea Vass.

Mai mult, Andreea Vass recomanda si varianta agroturismului ca alternativa la Valea Prahovei, pentru ca valorifica potentialul periferic al turismului romanesc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#Andreea Vass vacanta, #vacanta romani Vass , #premier