Boc a deszapezit cu mana lui - vezi cum da premierul la lopata, pe autostrada

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 13:29
7728 citiri
Boc a deszapezit cu mana lui - vezi cum da premierul la lopata, pe autostrada
Foto: Antena3

Premierul Emil Boc a dorit sa dea un exemplu referitor la cum se deszapezeste si a pus mana pe lopata, in timpul unei vizite pe autostrada Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 18.

Seful Guvernului a muncit timp de aproximativ 5 minute, dand gramezile de zapada la o parte, in prezenta jurnalistilor.

Imediat dupa, aparent neafectat de efort, premierul le-a dat si o declaratie jurnalistilor despre stadiul in care se gaseste lupta autoritatilor cu vremea proasta si a anuntat ca va avea si o interventie, undeva dupa orele 17-18, impreuna cu ministrul de Interne.

"Am antrenament din tinerete. Se vede dupa cum manui lopata", a spus premierul, intrebat daca mai are energie dupa ce a coordonat noaptea trecuta Comandamentul pentru Situatii de Urgenta.

El a fost intrebat de jurnalisti si daca nu ii este frig, avand in vedere ca nu poarta caciula si manusi.

"Pai daca mie mi-e frig, ce sa zica oamenii acestia care sunt toata ziua in ger si frig. Eu ce sa ma plang...", a raspuns premierul.

Romania, paralizata de viscol si ninsoare

Zapada si viscolul continua sa faca ravagii in Romania. Cateva zeci de drumuri nationale si drumuri judetene sunt blocate, sute de localitati au ramas fara energie electrica si mai multe accidente s-au produs din cauza viscolului.

Utilajele de deszapezire n-au avut nicio sansa in lupta cu viscolul, care refacea troienele imediat la loc, in urma lor.

Cei care au ramas inzapeziti au fost dusi in adaposturi speciale, organizate in principal in sediile primariilor.

Sute de oameni sunt insa blocati in continuare pe sosele, unii refuzand sa-si abandoneze masinile.

Premierul Emil Boc a anuntat, miercuri, ca va fi prelungit codul portocaliu dupa ora 18:00. Astfel, avertizarea de viscol in zona de sud-est a tarii va fi prelungita pentru noaptea de joi spre vineri, urmand sa se mentina codul portocaliu in Constanta si Tulcea, iar pentru Calarasi, Ialomita, Buzau, Vrancea si Braila se va emite o avertizare de cod galben.

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu pentru Bucuresti si 17 judete din estul si sudul tarii, unde vantul va depasi la rafala 90 de kilometri/ora, alte 14 judete ramanand sub atentionarea cod galben de ninsori si viscol.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Boc lopata, #Boc deszapezire , #premier
Comentarii
Poza adevar
adevar
rank 1
acum vin uslasii cu mistouri si mizerii
Poza lool
lool
rank 5
S-a facut si boc util cu ceva HAHAHAHA!!!