Boc baga in consilii evaziunea fiscala si fondurile europene

Miercuri, 06 Ianuarie 2010, ora 22:52
2275 citiri
Boc baga in consilii evaziunea fiscala si fondurile europene
foto: Antena 3

Premierul Emil Boc a anuntat, la finalul sedintei de Guvern de miercuri, ca a fost decisa infiintarea unor consilii interministeriale pentru absorbtia fondurilor europene si pentru combaterea evaziunii fiscale, ce vor intocmi rapoarte saptamanale si vor rezolva toate sesizarile primite.

"Am decis sa infiintam consiliul interministerial pentru absorbtia fondurilor europene in noua formula a Guvernului, dupa modelul pe care l-am avut in anul 2009. Acest consiliu interministerial se afla sub coordonarea directa a primului ministru si vizeaza utilizarea acestui avantaj pe care il are Romania si anume acela de a aduce bani europeni acasa, de a putea moderniza infrastructura si alte domenii ale economiei nationale", a declarat Emil Boc.

De asemenea, primul ministru a declarat ca va fi infiintat si un consiliul interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale, ce "va rezolva in fiecare saptamana sesizarile primite" si va identifica noi metode de desfiinta economia subterana, masuri ce se vor concretiza in colectarea de noi fonduri la bugetul de stat.

"Am infiintat consiliul interministerial privind combaterea evaziunii fiscale. Este vorba de un comandament de lupta impotriva evaziunii fiscale (...) deoarece una din sursele importante de venit la bugetul de stat o reprezinta combaterea si diminuarea evaziunii fiscale", a precizat Emil Boc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Emil Boc consiliu interministerial, #consiliul evaziune fiscala, #consiliu fonduri europene , #premier