Boc la congresul UDMR: Am luat deciziile bune, iar acum incep sa isi arate rezultatele (Video)

Sambata, 26 Februarie 2011, ora 12:30
1592 citiri
Boc la congresul UDMR: Am luat deciziile bune, iar acum incep sa isi arate rezultatele (Video)
Foto: Antena 3

Premierul Emil Boc a declarat sambata la cel de-al X-lea Congres al UDMR ca acest partid este unul respectat, mentionand ca in cadrul actualei coalitii de la guvernare s-au luat cele mai bune decizii si ca acum au inceput sa apara rezultatele.

"Profesionalismul si consecventa si respectul cuvantului au facut din UDMR in acesti ultimi 20 de ani un partid respectat si un partener credibil de guvernare. Vreau sa va multumesc pentru taria, solidaritatea si sprijinul acordat in aceste vremuri grele cand ati avut puterea sa facem ceea ce a trebuit pentru tara si mai putin ceea ce ne-ar fi placut.

Tin sa ii aduc multumurimi unui om politic remarcabil, unul dintre cei mai serioasi si responsabili lideri politici din ultimii 20 de ani: presedintele Marko Bela. Experienta si echilibrul sau au contribuit la stabilitatea guvernarii, la stabilitatea tarii. Am avut sansa ca in aceste vremuri grele sa il am alaturi pe vicepremierul Bela. Multumesc ministrilor UDMR pentru profesionalismul de care au dat dovada. Am tinut cont de pozitiile si punctele de vedete ale colegilor din UDMR", a declarat premierul Boc.

Boc: Romania iese oficial din recesiune la sfarsitul lui martie

Premierul a mentionat ca intotdeauna partidele de la guvernare s-au consultat si au luat deciziile bune pentru tara, care acum incep sa isi arate rezulatatele.

"Poate aceasta coalitie va ramane in istoria Romaniei ca fiind singura coalitie care a facut trei lucruri concomitent: sa salveze tara de la colapsul economic, sa stabilizeze economia si sa o duca pe crestere economica in acelasi mandat si sa continue guvernarea dupa acest mandat.

Acest lucru este posibil. Oricat ar incerca unii sa nu vada realitatile prezentului, datele economice ne arata ca in acest an vom avea crestere economica si aceste rezultate incep si vor incepe sa se resimta si in buzunarul cetatenuilor romani, indiferent de etnie", a continuat premierul.

Premierul Romaniei le-a transmis celor din UDMR ca trebuie sa implementeze masurile luate, ca trebuie sa finalizeze legea minoritatilor nationale, dar si ca trebuie sa adopte Codul Muncii.

"Avem de sustinut activitatea economica", le-a mai transmis premierul.

UDMR isi alege sambata un nou presedinte, in cadrului Congresului ce se desfasoara la Oradea. Maghiarii il vor desemna pe succesorul lui Marko Bela la conducerea formatiunii, lider al Uniunii de 18 ani neintrerupt.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Emil Boc congres UDRM, #Emil Boc Marko Bela , #premier

LIVE ÎN 00:14:25

Cu fata la alegatori,
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

În 14 de minute

Notifică-mă