Boc: PD-L si Guvernul au salvat Romania de la colaps (Video)

Sambata, 11 Decembrie 2010, ora 16:19
2391 citiri
Boc: PD-L si Guvernul au salvat Romania de la colaps (Video)
Foto: Realitatea Tv

Prezent la alegerile PD-L Ilfov, premierul Emil Boc i-a felicitat pe delegati si i-a incurajat in privinta evolutiei partidului pe mai departe, explicandu-le celor prezenti ca guvernul condus de el a salvat Romania de la colapsul economic in care se afla la finalul guvernarii Tariceanu, a stabilizat-o, iar acum pregateste economia de o crestere in 2011.

"Stim de unde am plecat, unde ne aflam si unde mergem. PD-L si Guvernul pe care il reprezint au salvat Romania de la colapsul economic, a stabilizat economia, iar acum ne pregatim sa mergem spre cresterea economica in 2011", a afirmat liderul PD-L.

El a subliniat ca politicile guvernului condus de Calin Popescu Tariceanu duceau Romania spre colaps, iar masurile luate de guvernarea democrat-liberala, din ultimii doi ani, au fost "dure, grele, dar corecte fata de Romania si electorat", fiind necesare pentru pregatirea terenului in vederea revenirii la crestere economica.

Optimismul premierului pare sa fie impartasit de toti liderii PD-L. Prezenta pe aceeasi scena, Elena Udrea a laudat si ea Guvernul din care face parte.

"Guvernam asa cum nu a facut-o nimeni in ultimii 20 de ani", a subliniat Elena Udrea, reamintind ca PD-L a ajuns la guvernare intr-un moment foarte dificil, in cea mai mare criza la nivel international din ultimii 80 de ani.

Chiar daca s-a aflat in alt colt al tarii, fostul ministru al Economiei, Adriean Viddeanu, a tinut acelasi discurs laudativo-optimist.

"Anul 2011 va aduce o Romanie care va avea o crestere economica, o Romanie pe care actualele politici ale guvernului Boc au adus-o pe un fagas normal. Pot spune astfel ca sfarsitul anului 2010 inseamna si sfarsitul crizei economice din Romania.

Tara noastra se afla in prima treime a tarilor UE din punct de vedere a masurilor anticriza. La nivel de productie industriala, Romania se afla in primele sase tari ale UE si tot printre primele state ne aflam la cresterea exporturilor", a spus Videanu.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Emil Boc Romania criza, #Guvern Boc masuri, #Boc Romania haos economic , #premier
Comentarii
Poza wert
wert
rank 5
UN CONTROL PSIHOLOGIC PENTRU BOC E NECESAR!
Poza xilopolous
xilopolous
rank 5
Erata: PD-L si Guvernul au bagat Romania in colapsul economic.