Ziare.com

Boc se intalneste cu sindicalistii pentru a discuta despre masurile anticriza

Sambata, 04 Aprilie 2009, ora 11:59

   

Boc se intalneste cu sindicalistii pentru a discuta despre masurile anticriza
Premierul Emil Boc se intalneste sambata la Palatul Victoria cu liderii de sindicate pentru a discuta despre aplicarea prevederilor din programul anticriza.

"Vom discuta problema acordului cu FMI si a consecintelor acestui acord, despre ordonanta aflata in proiect legata de bugetul de stat pe 2009 si problemele politicii salariale in domeniul bugetar, despre masurile anticriza pe termen scurt si mediu, unde constatam o intarziere, despre masurile de combatele a evaziunii fiscale si a muncii la negru", a declarat presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, la Realitatea TV.

El a adaugat ca Guvernul trebuie sa fie mult mai transparent in relatia cu cetatenii in ceea ce priveste acordul cu FMI.

"In afara de mass-media, nimeni nu cunoaste acordul cu FMI" iar modul de utilizare a fondurilor este foarte important, a declarat Hosuu, adaugand ca daca acestia vor fi folositi pentru campaniile electorale atunci "sunt bani aruncati pe fereastra".

Hossu a declarat ca pentru multe dintre prevederile programului anticriza nu a fost aprobat cadrul legislativ prin care acestea sa fie aplicate.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 330 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor