De la cititori: Il stiti... ala mic speriat de sondaje

Duminica, 22 August 2010, ora 22:14
1916 citiri
De la cititori: Il stiti... ala mic speriat de sondaje
www.antena1.ro

Cele 13 procente, ale Partidului "Popolar" din garsoniera, l-au cam pus pe fapte mari pe Emil Boc. Prin vocea lui Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential si sociolog, pe deasupra, a iesit in presa informatia, privind ascensiunea partidului diaconescian.

Sa fi fost o fumigena aruncata catre Emil Boc? Un Boc, al carui partid sta foarte aproape de tripleta Sarbu, Diaconescu, Oprea.

Emil Boc a simtit nevoia sa ia tara la pas, sa vorbeasca cu oamenii si sa mai apara in presa cu "proiecturi", duse la bun sfarsit. Ca, de "esece" s-o fi saturat lumea.

O centura din vestul tarii a devenit loc de pelerinaj pentru domnul prim-ministru. "Gura-casca" nu au mai fost. Nici n-a mai avut cine sa fluiere. Emil Boc, tot, felicita un batranel, batandu-l pe umar. "V-ati vazut visul cu ochii", glasuia Boc. Si, dai inainte cu felicitari. Credea ca vorbeste cu primarul din zona. Cineva ii spune ca e vechiul primar. Boc da din cap, stia ca e vechiul primar. De parca ar fi tinut legatutra non-stop cu domnul edil.

Optimism si buna dispozitie..pe centura

Intrarea fiind facuta, televizunile prezente, prim-ministrul a inceput sa debordeze de optimism. Jovial, zambitor a tinut sa ne asigure, ca la iarna ne vom incalzi cu aceesasi bani ca iarna trecuta. Si, ca se vor mai debloca ceva posturi prin sistemul bugetar.

Acum, nu stim daca domnul Boc ar fi trebuit sa nea dea aceasta veste, despre termoficarea subventionata sau asta cade in atributiile doctorului Oprescu. Oricum, domnul Boc a adaugat un "ar trebui" si ca "se analizeaza". Am impresia, ca astia din Guvern sunt o tagma a analistilor. De toate felurile.

Bercenu analizeaza "coacerea de la CFR, Sulfina Barbu are si ea de analizat ceva, in legatura cu statutul PD-L, Seitan face studii de impact si simulari non-stop. Nu cumva astia simuleaza si guvernarea?

Berceanu, insotitorul de servicu, a ridicat putin tonul la cei prezenti pe centura lugojeana. Iar, Boc, spre surprinderea generala, nu a mai sarit sa ia microfonul vreunui reporter si a zis ceva de genul "asta-i viata". Se par ca prim-ministrul vrea sa se puna bine, din nou, cu poporul .

Caldura nu se scumpeste, Udrea infloreste

Masura, referitoare la subventionarea RADET in continuare, nu ne arata decat ca Guvernul se vrea si-n caruta si cu toti caii bine hraniti. La fel, ca la companiile de stat. Nu mai stii daca sunt bugetare sau sunt conglomerate private. Ba li se da subventii, ba nu li se da. Unele sunt profitabile, altele sunt gauri negre. Dar oamenii din interiorul lor castiga frumusel. Indiferent de companie. "Realizeaza venituri extrabugetare", sar alde Hoara.

Cum sa intelegem solutia aplicata in cazul RADET? Iarasi bani dati de la buget, pentru sustinerea unui mamut cu eficienta de nivel antic. Pomparea banilor in subventionarea caldurii si a apei calde nu ne arata, decat ca, Guvernul Boc chiar nu vrea sa faca reforma.

Consumatorii platesc si facturi dubios de mari, din cauza pierderilor de retea, dar mai plateste si statul inca o data aceste pierderi. Se duc bani la RADET, dar cei care se incalzesc cu gaze de ce nu sunt subventionati? Sau, pentru lemnele, care ard in soba mea, mi se da vreun leut?

Domnul Boc a aflat ca Elena Udrea "se da tare" la Oprescu. Chiar l-a chemat pe acesta din concediu sa analizeze cazul de la maternitatea Giulesti. Shanghai, Carpatii, Marea Neagra. Acum, la conducerea PD-L Bucuresti. Elena Udrea a lasat, cu totul, si frunza si turismul sexual, propus de Mazare si se pregateste de marea inscaunare de la Capitala.

In Justitie sunt locuri libere, da de veste Boc. Se stie de multa vreme. Dar, domnul Boc mai trebuie sa afle ca nu are cina sa le ocupe. Absolventii de magistratura nu prea sunt, pentru ca liota de licentiati de pe la Spiru sau Cantemir nu este dotata cu asemena capacitati, incat sa poata intra la INM. Or sa mai stea locurile acelea mult si bine pe liber, daca nu cumva se dau drumul la angajari in interes de partid.

Gratulari la popor, promisiuni de mariri salariale pentru bugetari, deblocari de postruri, joc de glezne pe soselele patriei. Stie domnul Boc ceva, despre vreo mutare surpriza in politica romaneasca? Alegeri anticipate?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Boc centura jovial, #Emil Boc Berceanu, #Boc Udrea Oprescu, #Radet Emil Boc, #caldura subventii, #PD L Bucuresti Udrea , #premier