Emil Boc despre marirea potentei: Stiam ca doar soarele si tenisul ...

Vineri, 05 August 2011, ora 21:02
2882 citiri
Emil Boc despre marirea potentei: Stiam ca doar soarele si tenisul ...

Premierul Emil Boc, aflat in vizita, impreuna cu ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, pe santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti, le-a reprosat constructorilor ca unele portiuni ale lucrarii arata ca in "epoca de piatra" si i-a avertizat ca le va "taia capul" daca vor intarzia proiectul. Dar acestea nu au fost singurele declaratii ale premierului.

"Trebuie sa sustinem investitiile, iar doamna ministru a demonstrat ca poate face performanta. Daca voi nu o sustineti, va tai capul. In unele zone lucrurile arata bine, la altele suntem in epoca de piatra. Mingea este in terenul constructorilor", le-a spus Boc muncitorilor, potrivit Mediafax.

Acestea nu au fost singurele replici dure din partea premierului, care a tinut sa raspunda jurnalistilor printr-o cunoscuta expresie argotica.

Soarele si tenisul

Momentul a avut loc cand Anca Boagiu a fost intrebata de jurnalistii prezenti cu privire la o reclama care ar aparea pe un site care contine "Mersul trenurilor" si care prezinta produse pentru marirea penisului. Doamna Boagiu a raspuns scurt: "Multumesc ca mi-ati spus".

Emil Boc a tinut sa completeze: "Eu stiam ca numai soarele si tenisul au contributii in nu stiu ce fel".

In urma acestor declaratii, CFR Calatori a remis presei un comunicat in care precizeaza ca site-ul oficial al institutiei este http://www.cfrcalatori.ro, iar pe acest site "nu exista niciun fel de banner, reclama in afara celor care prezinta ofertele comerciale de transport cu trenul".

Trecand peste momentul controversat, Anca Boagiu a declarat ca nu este multumita de ritmul lucrarilor la autostrada Bucuresti-Pitesti.

"Personal, nu sunt satisfacuta de ritmul lucrarilor si vom avea o discutie foarte serioasa, pentru ca efortul nostru este foarte mare. Termenul este ferm, la 15 decembrie autostrada trebuie sa fie gata, iar ei trebuie sa isi mareasca ritmul de lucru. Acum au o sansa gigantica in cartea de vizita de a participa si la alte licitatii. Dupa rectificarea bugetara, am primit bani in buget, astfel incat sa nu existe probleme cu platile si sa nu-si imagineze ca o sa platesc bani, daca ei nu muncesc", a spus Boagiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#boc autostrada bucuresti pitesti, #autostrada bucuresti pitesti, #boc muncitori taiat capul , #premier
Comentarii