Emil Boc, huiduit pe centura Bucuresti

Joi, 15 Iulie 2010, ora 15:02
5575 citiri
Emil Boc, huiduit pe centura Bucuresti
Antena 3

Premierul Emil Boc a fost huiduit, joi, in timpul unei vizite pe soseaua de centura a municipiului Bucuresti. Zeci de oameni au scandat "Demisia!" si "Pleaca acasa!", in timp ce seful Guvernului incerca sa se strecoare pentru a ajunge pe santier.

Boc a fost intampinat, la o benzinarie aflata la capatul dinspre Mogosoaia a centurii Bucuresti Nord, cu fluieraturi si huiduieli de un grup de persoane care sustineau ca urmeaza sa fie disponibilizate de la Politia Comunitara Sector 1.

Cei 10-15 protestatari i-au cerut in cor demisia premierului, reprosandu-i acestuia masurile guvernamentale care impun reduceri de personal in administratia publica locala, precum si faptul ca Executivul nu i-a masuri pentru stimularea angajarilor.

Mai de voie, mai de nevoie, Boc s-a oprit sa discute cu un barbat si cu o femeie, pe care a incercat sa-i calmeze.

"In vremurile astea grele trebuie sa facem ordine in tara, ca sa putem sa avem bani trebuie sa facem investitii, sa cream locuri de munca", i-a explicat premierul unui barbat din multime care intreba cu ce bani s-au realizat lucrarile la centura Timisoarei si de ce contractul a trecut prin 10 firme diferite.

Barbatul a acuzat faptul ca centura Bucuresti se reabiliteaza de 15 ani. Premierul l-a sfatuit sa faca o plangere scrisa la DNA, daca are impresia ca este ceva in neregula. Protestatarul i-a raspuns ca nu se duce pentru ca "nu-l baga nimeni in seama", insa Emil Boc a replicat ca crede sincer ca DNA isi face treaba.

Premierul a precizat ca "anul acesta se termina 20 de kilometri de centura. Trebuie sa discutati cu primaria problemele de cartier (...) statul are un aparat supradimensionat, banii ii dam la investitii sa facem locuri de munca la privat, cu banii de la cei care taiau frunza la caini...e dureros, nici mie nu-mi place sa fac lucrurile astea, eu voi merge pana la capat", a mai declarat Boc.

Pe de alta parte, un alt protestatar, o femeie de la fosta fabrica de paine Lujerului, i s-a plans lui Boc ca, dupa ce a lucrat 20 de ani, a fost concediata si acum nu-si gaseste loc de munca.

La final, Boc le-a adresat inca un mesaj celor care il huiduiau: "Baieti, munca e solutia! Ma, baieti, daca v-a trimis Chiliman sa ma fluierati, pe mine nu ma speriati!".

Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, au vizitat joi santierul Centurii de Nord a Capitalei, care este extinsa la doua benzi pe sens. Centura de Nord a Capitalei, care va face legatura intre Autostrada 1 si Autostrada 2, va fi gata in noiembrie 2010, fara nodurile rutiere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Boc huiduit centura, #Boc vizita santier, #Boc santier huiduit , #premier
Comentarii
Poza cocosul_mioritic
cocosul_mioritic
rank 5
La instigarea Financial Times, a postului tv 24 heures, a ambasadorului Frantei (honte, Monsieur!) a altor publicatii si agenturi,
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5