Emil Boc: Nu am nicio problema cu Raluca Turcan

Duminica, 15 Mai 2011, ora 21:04
3029 citiri
Emil Boc: Nu am nicio problema cu Raluca Turcan
Foto: Realitatea TV

Premierul Emil Boc a declarat ca a vorbit cu Raluca Turcan despre afirmatia ei privind un vot coordonat politic la functiile de conducere in partid si ca nu se poate spune ca exista vreo problema, insa a refuzat sa detalieze despre discutii, replicand ca aceasta nu i-a spus "absolut nimic".

"Tensiunile sunt doar la Realitatea si la Antena 3, ati vazut si va uitati in sala, oamenii voteaza conform propiii lor constiinte, merg in cabina de vot si decid ce vor. Din nefericire, nu v-au iesit listele pe care le-ati prezentat cu cele din realitate, asta demonstreaza ca n-aveti dreptate", a sustinut Boc.

In momentul in care i s-a mentionat ca Theodor Paleologu a reusit totusi sa influenteze sala prin discursul sau, Boc a replicat ca in aceeasi masura au obtinut simpatia si Monica Macovei, Theodor Baconschi si Sever Voinescu.

In ceea ce priveste acuzatiile lui Turcan, presedintele PD-L a sustinut ca nu este vorba de vreo "problema". "Eu am discutat cu doamna Raluca Turcan si nu avem niciun fel de problema", a afirmat Boc. In momentul in care a fost intrebat ce i-a spus Turcan, el a replicat: "absolut nimic".

Alegeri PD-L: Vezi cine a pierdut un post de vicepresedinte

Deputatul Raluca Turcan a anuntat ca renunta sa mai candideze la postul de secretar executiv al PD-L pentru a maximiza sansele ministrului Ion Ariton astfel incat cel putin un sibian sa fie reprezentat in conducerea partidului.

"Stim cu totii ca astazi a fost un vot coordonat politic care respecta viziunea presedintelui Emil Boc. Avem datoria ca membri ai acestui partid sa-i oferim tot sprijinul pentru a-si pune in practica propia viziune politica", a spus Raluca Turcan in cadrul discursului sau in fata delegatilor la Consiliul National de Coordonare al PD-L.

Afirmatiile ei au fost interpretate ca un gest de nemultumire ca nu a fost promovata de echipa Boc sa fie aleasa vicepresedinte.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Emil Boc congres PDL, #alegeri pdl emil boc presedinte, #reluca turcan congres pdl , #premier
Comentarii
Poza gong
gong
rank 5
dupa ce il sustii pe blaga, ar fi cam aiurea sa emiti pretentii sa fii sef in gasca lu boc...