Emil Boc plateste rate la un Peugeot

Luni, 05 Ianuarie 2009, ora 11:24
2537 citiri
Emil Boc plateste rate la un Peugeot

Premierul Emil Boc si-a facut publica luni declaratia de avere, ce-i drept, cu o greseala. In loc de "Guvernului" a scris "Gurernului".

La inceputul mandatului de prim-ministru fostul primar avea o locuinta proprietate personala, o masina cumparata in leasing si mai multe conturi bancare.

Potrivit declaratiei publicate pe site-ul Guvernului, Emil Boc mai are de platit la masina Peugeot, achizitionata in 2007, inca 8.452 de euro pana in 2010.

Pe parcursul anului 2008, primarul Emil Boc nu a achizitionat niciun bun, apartamentul de 63,35 mp pe care-l detine fiind cumparat in anul 1995. Singurele venituri ale familiei Boc au fost in 2008 salariile.

Ca primar, Emil Boc a avut un salariu net de 58.964 lei, la care s-a adaugat salariul primit de la Universitatea Babes-Bolyai in valoare totala de 53.972 lei. Sotia sa a primit in anul 2008, tot de la Universitatea Babes-Bolyai, 22.529 lei.

Emil Boc are mai multe conturi in banci, create incepand cu anul 1998. Astfel, conturile in lei deschise la diferite banci insumeaza 221.000 lei, contul in euro e in valoare de 11.000, la care se adauga un cont de 2.449 USD.

Emil Boc mentioneaza in declaratia de avere ca are si o polita de asigurare pe numele lui si al celor doua fete.

In ceea ce priveste declaratia de interese, Emil Boc precizeaza ca singura functie pe care o mai detine este cea de presedinte al PD-L.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Emil Boc avere, #Boc rate Peugeot , #premier