Ziare.com

Fondurile pentru "Programul Rabla" ar putea fi suplimentate

Marti, 02 Martie 2010, ora 17:30

   

Fondurile pentru "Programul Rabla" ar putea fi suplimentate
Guvernul are suficiente resurse financiare pentru a colecta cel putin 60.000 de masini uzate in cursul acestui an, iar daca va fi nevoie va suplimenta fondurile pentru "Programul Rabla", a anuntat, marti, premierul Emil Boc.

Declaratia a fost facuta in cadrul vizitei la Ploiesti, la Remat Holding, firma unde sunt colectate autovehiculele in cadrul "Programului Rabla", unde premierul a vorbit cu oamenii aflati in curtea companiei pentru a-si preda masinile uzate contra cupoanelor din programul de reinnoire a parcului auto.

Emil Boc a asistat, de asemenea, la procesul de compactare a unui autoturism in cadrul "Programului Rabla", informeaza Mediafax.

Premierul a mers la Ploiesti la volanul unui autoturism Dacia Logan, iar cand a coborat din masina a spus ca vrea sa le arate romanilor ce se poate cumpara prin "Programul Rabla".

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

La randul sau, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a precizat ca de la relansarea programului au fost colectate 15.950 de rable, in conditiile in care Guvernul a tiparit 40.000 de cupoane si a predat catre Remat, pana acum, 32.600 de cupoane.

Citeste mai multe despre program rabla masini Rabla program remat
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 751 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor