Mama premierului e suparata pe Elena Udrea si pe presa

Luni, 31 August 2009, ora 10:04
4933 citiri
Mama premierului e suparata pe Elena Udrea si pe presa
Foto: Gardianul

Parintii premierului Emil Boc sunt convinsi ca daca vrem sa depasim criza economica cel mai bine ar fi sa invatam de la familiile de albine, adica cei puternici sa ii ajute pe cei slabi iar trantorii si hotii sa plateasca.

Jurnalistii de la Gardianul au stat de vorba cu badea Ioan Boc si cu lelea Anuta Boc, parintii premierului.

Acestia spun ca prima conditie pentru ca tara sa iasa din criza este munca si dau exemplul prisacarului care trebuie sa fie mereu atent la matca si ia de la stupii puternici si da la stupii slabi pentru ca toti sa produca.

A doua conditie este limitarea furtului si a numarului de trantori. Nu trebuie insa obisnuit tineretul cu "ajutoare" fiindca "s-a imputurosat".

Iar hotii dovediti trebuie pedepsiti. "Doamna Udrea, daca or mancat oarece bani, sa plateasca! Sa nu cada pe capul unui om nevinovat!", crede Lelea Anuta, mama lui Emil Boc, care nu se fereste sa ii critice pe cei tineri, care s-au puturosit.

"Aiste tineri nu mai tin iosaguri (vite). Li-e lene sa faca fan ca-i greu la coasa, la vaca trebuie sa te scoli, s-o pregatesti dimineata, s-o mai in camp, no... Pana iese alt sistem, nu stiu cine a fi paste puturosi ca sa-i stranga odata sa le deie sa munceasca. Nu stiu cine-a fi ala (...).

Lenea-i mai gre decat munca! Uite, mi-am bagat apa in casa, amu-s 40 de ani. Am facut si baie. N-are nime! Singura am facut, avem bazinul nostru de apa si ne-a costat o gramada de bani".

Nu toti satenii din Rachitele au baie ca lelea Anuta. "Se spala tat in lighean. Si cand ii cald, mai marg la vale si fac baie(...) Tat lenea! 'Ma spal si-n lighean c-asa m-am spalat de cand-us'. N-o fo puturos natiia asta, da acuma, de cand le-o dat ajutoarele astea, s-o-mputurosat. Si s-o facut rai. Nu vreu sa lucre, le place numai sa steie si sa minta. Asa sa stiti! Eu cu asta nu-s de acord", le-a mai spus mama lui Emil Boc jurnalistilor de la Gardianul.

Lelea Anuta e suparata pe Elena Udrea si pe presa

Lelea Anuta pare foarte suparata pe Elena Udrea, din cauza careia toate necazurile cad pe capul fiului ei.

"Daca doamna Udrea o mancat oarece bani, sa plateasca daca-i vinovata. Sa nu cada pe capul unui om nevinovat. Mie nu-mi zace nime, da inteleg tat cand ma uit la televizor. Imi vin lacrimile in ochi cand il critica la televizor ca el se lupta ca sa faca bine pentru tara, nu pentru familia lui. Ca sa-l iubeasca oamenii.

El nu spune nimic, nu sa caieste, dar eu vad cum vorbesc la televizor. Ma-ntreaba din cand in cand ce mai facem. 'Noi o ducem bine, da tu o duci greu...' Il vad cum sureste de nacaz. Stiu ca va rezista ca-l va ajuta Dumnezau".

"Pentru Emil ii greu. Cand l-o pus prim, o zi intreaga am plans de nacaz. Daca ai o familie si nu te mai poti intaleje, zici: Ma duc si va las pe tat aice! Sa mancati tat ce este, da va dau pace! Si copiii si sotia daca nu te-ntaleje e greu. De la un timp, iti ingrozasti capu si pleci.

Eu nu stiu cum mai rezista el intre ei la Bucuresti. Zice barbatu-meu sara: 'Inchide-l, lasa-l sa-l trasneasca Dumnezau de televizor! Numai prostii scot din ei'. Aiste nu stiu decat sa scorneasca minciuni", si-a mai varsat naduful mama premierului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#mama Emil Boc, #parinti premier Boc , #premier