Soarta premierului Boc s-ar putea decide marti, in Coalitie

Luni, 16 Mai 2011, ora 15:43
1924 citiri
Soarta premierului Boc s-ar putea decide marti, in Coalitie
Foto: Ziare.com

Liderii Coalitiei se vor reuni, marti, in sedinta, unul din subiectele ce vor fi dezbatute fiind oportunitatea schimbarii lui Emil Boc din functia de prim-ministru.

"Marti dimineata este programata sedinta Coalitiei, cand este posibil sa se puna problema schimbarii premierului. Aceasta procedura ar mai putea insa dura, deoarece, intr-o astfel de eventualitate, este necesar ca partidele de guvernamant sa se organizeze bine, pentru a nu avea surprize in Parlament", au declarat surse citate de Mediafax.

Potrivit acestora, liderii UDMR s-au intalnit, luni, la Palatul Victoria, pentru o discutie legata de situatia politica actuala, mizand in continuare pe faptul ca, daca la nivelul PD-L va fi decisa schimbarea lui Boc din postul de premier, vor fi si ei consultati.

Extrem de importanta va fi insa si prima reuniune a noului Birou Permanent National al PD-L rezultat din alegerile care au avut loc in acest weekend. Aceasta va avea loc luni seara, incepand de la ora 18:00, cand se va discuta si despre numirea unui nou ministru al Muncii dupa demisia lui Ioan Botis si preluarea ministerului, in calitate de interimar, de catre Emil Boc.

In cazul in care va fi anuntat un nou nume de ministru al Muncii, acest lucru va putea fi interpretat ca o ramanere a lui Emil Boc la sefia Guvernului, pentru ca ar fi greu de crezut cineva va prelua acest minister pentru doar cateva saptamani.

In PD-L parerile pe aceasta tema sunt impartite, chiar si in randul sustinatorilor lui Emil Boc existand opinii pro si contra. Intrebat daca isi va da demisia din functia de premier, Emil Boc nu a raspuns ziaristilor, dupa incheierea Conventiei Nationale.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Emil Boc premier, #Boc schimbat guvern, #demisie Boc , #premier
Comentarii
R
Roxana, Iasi
rank 5
Indiferent daca va fi sau nu va fi in continuare premierul Romaniei, Emil Boc va ramane cu fruntea sus, deoarece a luptat corect pentru Romania.
I
I.E.Feher
rank 1
Pe surse am aflat ca Emil Boc va demisiona ca premier