Vezi ce isi doreste Emil Boc de la Iepurasul de Paste

Sambata, 16 Aprilie 2011, ora 21:23
1722 citiri
Vezi ce isi doreste Emil Boc de la Iepurasul de Paste
Foto: Realitatea TV

Premierul Emil Boc spune ca isi doreste ca iepurasul de Paste sa aduca sanatate tuturor, dar si "un pic de crestere economica, pentru ca prosperitatea sa se simta si in buzunarele romanilor".

Prezent, sambata, in Bucovina, premierul Emil Boc a fost invitat la o emisiune de divertisment a TVR, transmisa de la Gura Humorului, in cadrul careia a povestit ce insemnau pentru el sarbatorile, pe vremea cand era copil.

"Mi-am amintit cu mare placere vremurile copilariei, cand, intr-adevar, sarbatorea Pastelui, Craciunului, sunt niste momente extraordinare in viata noastra. In primul rand, sarbatoarea Pastelui e sarbatoarea familiei, asta sper sa ramana pentru fiecare roman.

Pe de alta parte, totdeauna sarbatorile insemnau pentru noi un moment cand aveam o haina noua, un pantof nou, era un moment de innoire, asta cu conditia sa fi facut treaba, sa nu fi facut multe prostii intre timp", a marturisit Emil Boc.

Intrebat daca era un copil cuminte, actualul prim-ministru a recunoscut ca, fiind mezinul familiei, era cel mai rasfatat.

Intrebat ce isi doreste sa-i aduca iepurasul de Paste, Emil Boc a spus: "In primul rand, sanatate sa ne aduca si sa nu avem probleme cu partea noastra... Dupa aceea, restul se pot rezolva de la sine. Evident ca, in calitate de premier, toate gandurile se duc in primul rand la economie, sa fie un pic de crestere economica si sa se mai simta prosperitatea si in buzunarele romanilor, in vremurile astea grele".

La remarca gazdei emisiunii ca lasa in responsabilitatea iepurasului situatia economica, Boc a subliniat ca e treaba guvernantilor sa aiba grija de aceste lucruri.

"Incetul cu incetul vin si vestile mai bune, se spune ca asa cum e vremea de Florii, e vremea si de Paste, asa cum incep sa arate si semnele mai bune din economie, asa va fi si in perioada urmatoare", a mai spus liderul PD-L.

Emil Boc a mai adaugat ca nu s-a gandit si la o dorinta pe plan personal, pentru ca nu a avut vreme.

Prezenta la aceeasi emisiune, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, s-a mandrit cu radacinile sale bucovinene si a glumit pe seama "talentului" sau culinar.

Boc: Romania este un model de redresare economica

"Ma bucur sa am radacini aici, mama mea este nascuta in Malin, am aici foarte multe rude in Bucovina, asta probabil ca se vede asa cumva in talentul meu culinar", a spus Udrea razand, afirmand ca a gatit toate bucatele traditionale aflate pe masa de langa ea.

La emisiune a participat si seful CJ Vrancea, Gheorghe Flutur, care a vorbit despre programul "Paste in Bucovina" si despre activitatile pe care le organizeaza autoritatile pentru sarbatorile pascale.

Boc, Flutur si Udrea au privit in cadrul emisiunii cum se pregatesc bucatele traditionale, cum se incondeiaza ouale, au ascultat muzica populara si un mini-concert de muzica de toaca, nai si fluier. Cei trei participasera anterior la inaugurarea unor investitii finatate de la buget in judetul Suceava.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Boc iepuras Paste, #Emil Boc premier , #premier