Boc: Coalitia este solida si capabila sa-si respecte angajamentele.

Marti, 05 Octombrie 2010, ora 01:08
1034 citiri
Boc: Coalitia este solida si capabila sa-si respecte angajamentele.

Primul-ministru Emil Boc a afirmat ca alianta de guvernamant este solida si nu se confrunta cu tensiuni de natura sa-i afecteze soliditatea si respectarea angajamentelor asumate prin programul de guvernamant.

"N-avem in acest moment probleme de disfunctionalitate sau probleme care sa puna in pericol existenta si functionarea coalitiei. In acest moment ea este solida si capabila sa-si respecte angajamentele, este capabila sa duca mai departe reformele", a asertat Boc, luni, la finele sedintei de grup a deputatilor PD-L la care a participat ca invitat.

Intr-un interviu publicat de cotidianul "Gandul", presedintele UDMR Marko Bela s-a declarat nemultumit de faptul ca parteneriatul din coalitie nu functioneaza cum ar trebui.

"Cred ca se vede foarte bine acest lucru, in Parlament in primul rand, sunt mereu probleme cu votul, absente de foarte multe ori, se vad aceste lucruri mai ales in PD-L, mai putin in UDMR, chiar daca sunt si la unii oameni de la noi. Dar, indiferent in ce partid sunt, aceste lucruri influenteaza functionarea coalitiei si trebuie sa incercam cat mai repede sa schimbam situatia", a spus Marko Bela.

Acesta a mai spus ca, in momentul in care va exista o alternativa mai buna la alianta cu PD-L, o va lua in calcul. Pe de alta parte, Marko Bela a sustinut ca, decocamdata, scopul care ar trebui urmarit este imbunatatirea functionarii actualei coalitii.

"Imediat cum va aparea o alternativa si o solutie mai buna decat ceea ce am ales noi, si eu ma voi pune pe ganduri. (...) Consider ca nu e momentul sa ne gandim la o alta formula de guvernare, ci sa incercam sa asiguram o mai buna functionare a acestei coalitii, in acest moment eu unul nu speculez alte formule, va spun sincer", a declarat liderul Uniunii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Emil Boc coalitie guvernamant, #negare probleme coalitie guvernamant , #stiri Emil Boc
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
"Coalitia este solida, capabila sa-si respecte angajamentele si sa duca mai departe reformele"
Poza ovidiu_r55
ovidiu_r55
rank 1