Boc se intalneste cu ministrii Muncii si Finantelor

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 15:33
449 citiri
Boc se intalneste cu ministrii Muncii si Finantelor

Premierul Emil Boc se intalneste, vineri dupa-amiaza cu ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis, si cu Ministrul Finantelor, Mihai Ialomitianu.

Premierul discuta cu cei doi ministri, care au depus vineri juramantul, despre Legea salarizarii unitare si Ordonanta 58 privind modificarea Codului fiscal.

Cei sase noi ministri ai Guvernului Boc au depus juramantul, vineri, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, dupa ce presedintele Basescu a semnat decretele de numire in functie ale acestora, iar decizia a fost publicata in Monitorul Oficial.

Valeriu Tabara a preluat portofoliul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Gheorghe Ialomitianu - Ministerul Finantelor Publice, Nelu Ioan Botis - Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Valerian Vreme - Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Ion Ariton - Ministerul Economiei si Anca Boagiu - Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.

Remanierea Guvernului Videanu: Guvernul are deficit de imagine, nu de performanta

Traian Basescu: Avem nevoie de inca un an de austeritate

Presedintele Traian Basescu le-a multumit ministrilor remaniati din Guvernul Boc, dar i-a si criticat pe Sebastian Vladescu si Mihai Seitan, avertizandu-i pe noii ministri sa nu mai faca greseala de a sfida opinia publica.

Noua Lege a salarizarii se afla in dezbatere publica si trebuie sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2011. Ordonanta privind drepturile de autor va fi modificata de Executiv, astfel incat obligatia achitarii CAS pentru veniturile din drepturile de autor sa revina angajatorului si nu angajatului.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Emil Boc, #Boc intalnire ministri, #Boc Finante Munca , #stiri Emil Boc