Ziare.com

CNADNR isi va elimina sau negocia contractele neperformante

Luni, 07 Februarie 2011, ora 22:54

   

CNADNR isi va elimina sau negocia contractele neperformante
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va fi obligata, conform noului acord cu FMI, sa isi majoreze veniturile in 2011, una dintre metode fiind reconsiderarea contractelor dezavantajoase pentru companie.

Transporturile sunt unul din domeniile care vor fi incluse in acordul din aprilie cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala, partea romana obligandu-se sa continue procesul de eficientizarea a acestei activitati. "CNADNR isi va majora veniturile in 2011, simultan cu eliminarea sau renegocierea contractelor neperformante. De asemenea, va continua procesul de restructurare la CFR Marfa si CFR Infrastructura", a mentionat Emil Boc.

De asemenea, s-a convenit implementarea unui set de masuri care sa asigure o crestere a calitatii serviciilor medicale in Romania in limita actuala a alocarilor bugetare: restructurarea in continuare a sistemului spitalicesc, eliminarea obligativitatii de contractare cu toate spitalele introducandu-se contractarea pe baze concurentiale cu spitalele selectate, stabilirea de plafoane orientative pentru serviciile contractate cu spitalele si cu medicii si introducerea de stimulente pentru medicii care respecta aceste plafoane orientative si reformarea, cu asistenta de la Banca Mondiala, a pachetului de servicii medicale asigurate de Guvern pentru a exclude acoperirea unor servicii neesentiale si costisitoare.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Citeste mai multe despre Emil Boc CNADNR contracte neperformante
Sursa: rNews

Articol citit de 735 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce va faceti cu Bechtel? Mai platim ca prostii 30 de ani,fara nici o sansa!

Contract beton.Penalitatile dublu fata de suma negociata.Statul numai datorii, firma numai beneficii .Nu mai stiu cine a semnat ontractul asta...amintiti-mi va rog.

 

Erata:contractul.

Scuze


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor