Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

De ce nu se autosuspenda Videanu?

Joi, 04 Iunie 2009, ora 20:34
1258 citiri
De ce nu se autosuspenda Videanu?

Daca in urma cu trei ani, mai exact in aprilie 2006, Emil Boc considera ca demnitarii democrati impotriva carora s-a declansat urmarirea penala trebuie "sa faca pasul inapoi", adica sa se autosuspende, acum tace malc cand vine vorba de Adrian Videanu, condamnat in justitie.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis pe 29 mai ca fostul primar general, Adriean Videanu, acum ministru al Economiei, sa plateasca despagubiri pentru atribuirea unor contracte fara respectarea legii, pentru achizitionarea unui teren in localitatea Mihailesti sau efectuarea unor lucrari la drumuri.

"Pasul inapoi inseamna, in mod concret, pierderea functiei administrative pe care o are cu sprijinul PD, iar, in cazul in care este vorba de o functie politica, de autosuspendare sau de suspendare din functie", declara Boc in 2006, aminteste In Politics.

Emil Boc considera atunci ca orice demnitar democrat impotriva caruia s-a declansat urmarirea penala, care nu informeaza Biroul Permanent National al PD, in termen de 10 zile, va pierde sprijinul politic sau va fi demis din functie. Presedintele democrat mai spunea ca, personal, a recomandat ca demnitarii impotriva carora s-a declansat urmarirea penala "sa faca pasul politic sau administrativ inapoi".

El adauga ca "eventualii parlamentari PD impotriva carora s-a declansat urmarirea penala sa se autosuspende din partid si din functiile pe care le detin in Senat sau in Camera Deputatilor", declaratii reactie la la discutiile din partid legate de situatia democratului Stelian Dutu, impotriva caruia se declansase urmarirea penala de catre DNA, si a lui Ionel Mantog, secretar de stat in ministerul Economiei, anchetat si el.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Videanu Boc justiei, #Videanu suspenda Mihailesti , #stiri Emil Boc