Emil Boc a carat saci cu legume la o casa de copii

Duminica, 30 Septembrie 2012, ora 20:10
2818 citiri
Emil Boc a carat saci cu legume la o casa de copii
Foto: Realitatea TV

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a carat, duminica, mai multi saci cu legume, pentru o casa de copii. Alimentele au fost donate de catre producatorii care au participat la Ziua Recoltei.

Emil Boc a insotit, duminica, un microbuz al Primariei Cluj-Napoca in care s-au transportat circa doua tone de legume si fructe donate Casei "Maria Gabriel" de catre producatorii agricoli care au participat la Ziua Recoltei.

Primarul Clujului a ajutat la transportul sacilor cu legume si a carat pe umar, de mai multe ori, saci cu vinete, varza sau fasole verde.

"Nu a venit Mos Craciun, ci Mos Toamna. Este un gest simbolic din partea comunitatii care inseamna foarte mult pentru cei aflati in nevoie. Este vorba de aproape doua tone de legume si fructe care au fost donate de catre producatorii de la Ziua Recoltei si de comerciantii din pietele clujene pentru copii si o familie care au nevoie in perioada de toamna-iarna de aceste produse. Un gest mic, simbolic din partea noastra, a comunitatii, poate insemna foarte mult pentru cei care au nevoie", a spus Boc.

Edilul Clujului a facut apel la locuitorii municipiului sa isi manifeste generozitatea ajutand Primaria, care poate pune la dispozitie date despre familiile care au nevoie de ajutor.

"Practic, ar trebui sa nu treaca nicio zi fara sa facem bine. Daca fiecare clujean ar gandi asa, comunitatea noastra ar duce-o si mai bine", a spus Emil Boc.

Adela Florean, coordonatorul casei de tip familial "Maria Gabriel", a multumit pentru donatie, spunand ca inseamna foarte mult pentru copiii care se afla aici in plasament.

"Legumele si fructele primite inseamna foarte mult pentru noi, inseamna zece guri de hranit zi de zi, trei mese pe zi. In Casa Maria Gabriel stau opt copii in plasament, cu varste cuprinse intre 9 si 20 de ani, si doua persoane care au grija de acestia", a spus Florean.

Casa "Maria Gabriel" a fost infiintata in anul 1993.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Boc carat saci legume, #Boc carat saci legume donate, #Boc carat saci , #stiri Emil Boc
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Aveti mare grija, Boc nu da niciodata ceva fara sa-ti ia inapoi.