Emil Boc, implicat intr-un accident neraportat politiei

Duminica, 25 Mai 2008, ora 19:15
4836 citiri
Emil Boc, implicat intr-un accident neraportat politiei

Liderul PD-L, Emil Boc, a fost implicat intr-un incident auto soldat cu tamponarea unui alegator. Masina lui Boc a ciocnit o alta masina incercand sa evite coliziunea cu autoturismul presedintelui PSD Cluj-Napoca. Ceea ce era doar o "barfa politica", in urma cu doar doua zile, cand Ziare.com scria despre accident, s-a adeverit.

Masina lui Emil Boc, condusa de soferul acestuia, a fost la un pas de a intra in plin in masina candidatului PSD la primarie, Remus Lapusan.

"Ieseam din gang si m-am oprit putin sa ma asigur, probabil ca soferul domnului Boc nu m-a vazut decat in ultima clipa si a incercat sa ma fereasca. Asa mi s-a parut, ca a tras dreapta de volan. Atunci a lovit o alta masina care circula pe strada", a declarat candidatul PSD la primaria Cluj-Napoca, Remus Lapusan, pentru Cotidianul.

Accidentul a avut loc pe strada Napoca din Cluj a avut lor miercuri un incident de circulatie inedit. Masina lui Emil Boc (a primariei), condusa de celebrul sofer Johnny (care-l continea - nu soferul, ci masina - si pe primarul-presedinte de partid, se jura sursa noastra), a fost implicata intr-un accident.

Automobilul s-a nimerit in dreptul accesului spre strada a curtii unde se afla sediul PSD exact cand seful social-democratilor de la municipiu, Remus Lapusan, contracandidatul lui Boc la primarie, iesea din gang la volanul masinii sale.

Convins ca Lapusan o sa-l ciocaneasca in aripa, Johnny a tras de volan in dreapta, dar deoarece n-a apucat sa priveasca si-n oglinda laterala, s-a tamponat de alta participanta motorizata la trafic.

Intrebat daca incidentul a fost raportat la politie, asa cum scrie in Codul rutier - chiar si pentru situatiile in care nu exista victime, ci doar pagube materiale -, Remus Lapusan a spus ca nu stie, dar crede ca Emil Boc si soferul pagubit au cazut la o intelegere.

Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Un accident în care au fost implicate o ambulanță și un tramvai a avut loc miercuri, 24 aprilie, în București. Ambulanța transporta un pacient de la spitalul din Călărași la spitalul...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#Cluj, #accident, #Emil Boc, #Remus Lapusan , #stiri Emil Boc