Ziare.com

Emil Boc: Platim ponoasele politicii stangiste din ultimii 20 de ani

Sambata, 02 Aprilie 2011, ora 13:53

   

Emil Boc: Platim ponoasele politicii stangiste din ultimii 20 de ani
Emil Boc, presedintele PD-L, a declarat sambata, ca Romania plateste in prezent "ponoasele politicii stangiste si populiste din ultimii 20 de ani", si a reiterat ca economia nu isi permite plata majorarii salariilor profesorilor cu 50%, drepturi castigate in instanta.

"Cu toata forta cred ca impreuna, PD-L cu tot ce inseamna structurile sale va trimite in istorie stanga aliantei socialiste reprezentate de cuplul tragicomic Ponta-Antonescu, asa cum trebuie sa fie trimisa stanga populista si demagogica ce a trimis tara in derapaj.

Acum platim ponoasele unei poltiici stangiste din ultimii 20 de ani, o politica ce a facut ca romanii sa stea mai mult preocupati de ajutoare decat de munca cinstita", a declarat Emil Boc.

Prim-ministrul a reiterat ca Guvernul nu isi poate permite sa plateasca salariile majorate cu 50% ale profesorilor, drepturi obtinute in instanta, deoarece economia nu ar putea suporta aceste plati.

"E doar o promisiune care nu are acoperire in economie astazi, trebuie sa le spunem cinstit romanilor ca Romania isi permite sa plateasca salariile asa cum exista in legea salarizarii unitare din 2011.

Astazi, datorita unei practici judiciare neunitare, exista profesori ca cei de la Suceava si Botosani care au salariile majorate cu 50% si altii are nu au salariile majorate cu 50%", a declarat Emil Boc, subliniiind necesitatea unui act normativ care sa plafoneze salariile profesorilor astfel incat sa nu fie majorate.

Presedintele PD-L s-a aflat, sambata, la evenimentul organizat cu ocazia lansarii candidaturii lui Razvan Mustea pentru sefia organizatiei de tineret a PD-L.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1790 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
35 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Platim ponoasele politicii portocalii si a tem.belis.mului politicienilor nostrii.

Se tot face caz si se vorbeste despre Adrian Severin. Se pare ca noi romanii am creeat un curent in politica, asa zisa politica damboviteana.
Nu conteaza cat de incompetent esti, nu conteaza cat de corupt esti; te lipesti de scaun.
Pai, cum sa-si dea Adrian Severin demisia? Cand Boc impreuna cu clanul portocaliu, aflat la putere, jefuieste tara?
Ce inseamna 12000 de euro, fata de milioanele de euro care se fura in fiecare zi?
Culmea este ca se cred si oameni providentiali.
Dan Diaconescu, mascariciul OTV-ului, cica lasat fara Partidul Poporului, va lupta in ilegalitate.
Fara Boc tara va intra in anarhie.
Intre timp noi, poporul de rand, suntem nevoiti sa traim de azi pe maine cu 600 lei.

 

Ce model ar putea urma Romania?

De modele de succes nu a dus lipsa Romania. Lui Ion Iliescu ii placea prin anii ’90 modelul suedez. Era cucerit presedintele de atunci in special de impozitarea progresiva. Adica sa iei mult de la cei ce castiga mai mult si mai putin de la cei cu venituri mai mici. Au urmat o serie de modele, acum uitate cu desavarsire. Ultimele ramase in cursa sunt cele din Ungaria si Rusia. Curios este ca ambele sunt valabile pentru PDL si Traian Basescu.
PSD, PNL, precum si candidatul prezidential Crin Antonescu nu s-au aratat cuceriti de vreun model.
Modelul Putin. Dupa ce si-a epuizat mandatele constitutionale, Vladimir Putin si-a gasit un “boc" pentru functia de presedinte, el rezervandu-si functia de prim ministru. La fel ar dori sa procedeze si Traian Basescu.
Rocada pe care ar intentiona sa o faca cu Emil Boc este undeva la orizontul anului 2014. Diferenta de “fus orar" indusa de modificarea Constitutiei de catre Iliescu si Nastase in 2003, i-a adus un avantaj lui Basescu, dar il incurca la al doilea mandat. Prima miscare trebuie facuta in 2012. Daca PDL pierde parlamentarele iese din joc.
Despre rocada Basescu-Boc desi nu se vorbeste deocamdata in mod oficial, ea nu trebuie exclusa din calcul. Primul care incurca socotelile este Vasile Blaga. Daca va castiga Presedintia PDL nici nu mai poate fi vorba despre modelul Putin-Medvedev. Nu este destul de clar ca trebuie sa cada motiunea Blaga la alegerile din 15 mai din PDL?
Al doilea model de succes este unul de mare forta, Viktor Orban. Dupa un stadiu de opozitie lung a reusit sa castige la scor alegerile din Ungaria. Doar Ion Iliescu si FSN-ul anilor ’90 egaleaza FIDESZ-ul. Este un lucru cert ca Traian Basescu tinde spre o astfel de victorie. Dar PDL este departe de o asemenea performanta. Ba chiar are probleme sa se ridice la procentele din 2008. Sondajele il plaseaza in cel mai fericit caz in marja de 15-20%. Va trebui sa ploua cu bani peste primariile din tara pentru ca democrat liberalii sa-si poata spala rusinea de a fi guvernat prost tara.
Realitatea se bate cap in cap cu modelele. USL este creditata in sondaje cu procente mari, insa nu are o directie clara, nu are modele externe. Odata cu cablogramele Wikileaks tinde sa se pozitioneze intr-o zona obscura, antiamericana. Basescu si PDL are modele de succes pe care vrea sa le urmeze, dar nu are sustinere populara. De altfel, modelul Orban este valabil pentru o formatiune care a stat 2-3 mandate in opozitie.

 

@DUTTY & "Despre rocada Basescu-Boc desi nu se vorbeste deocamdata in mod oficial, ea nu trebuie exclusa din calcul." Aceasta, cu tot respectul, mi se pare o ipoteza hilara!

Un control atat de sever asupra "democratiei" cum a exercitat Putin in Rusia nu e posibil in Romania!
Ati auzit cumva dumneavoastra despre ziaristi incomozi asasinati de presupusi agenti SRI?
Poate in Romania Guvernul sa schimbe primari sau presedinti de consilii judetene dupa cum doreste?
Vi se pare cumva ca sunt arestati cei care indraznesc sa protesteze impotriva presedintelui Basescu?
Daca aveti date despre realizarea tuturor acestor conditii si le puteti cumva documenta, promit ca iau in considerare "rocada Basescu-Boc"!
Cu stima!

O MINTE LOGICA,UN OM BINE INTENTIONAT,MODEST,ONEST SI REALIST!

POLITICA STANGISTA A LUI ILIESCU,NASTASE,TARICEANU SI

PORUMBACU,AU TINUT ROMANIA PE LOC SI APOI AU TRIMIS-O IN

INSOLVENTA!

ROMANIA RAMANE ULTIMA TARA DIN FOSTUL LAGAR DE LA

VARSOVIA CARE INCEARCA REFORMELE PRIN GUVERNUL BOC!

SPER CA LEGILE ENORM DE IMPORTANTE SI URGENTE INITIATE

DE ACEST GUVERN, SA FIE IMPLEMENTATE CAT MAI URGENT SI

SA DEA REZULTATE!

JOS MENTALITATEA PRIMITIVA SI RETROGRADA A OPOZITIEI!

FELICITARI PRESEDINTELUI SI GUVERNULUI ROMANIEI!

SUCCES ROMANIA!

iarta-l Doamne pe robul tau boc, ca nu stie ce vorbeste

fratilor!!!, nu mi-a fost dat sa vad atata nesimtire, nerusinare si demagogie ca la omul mic, mic,mic, care este boc, la el se potriveste vorba din batrani GURA BATE C-RUL a!!! si inca ceva PROSTUL NU_I PROST DESTUL DACA NU_I SI FUDUL

Boc sa-ti aduc aminte.

Oamenii care formeaza PDL-ul conduc Romania de 21 de ani sub diferite forme. Cam 12 ani ati fost direct la guvernare. Amnezia te discrediteaza si dovedeste odata in plus ca Basescu a fost prost inspirat cand a ales P.M. pe Boc. Vezi, ca facultatea facuta la distanta nu te ajuta prea mult tov secretar de UTC. Ai ajuns sa anulezi hotarari judecatoresti definitive.Grav, grav foarte grav.

Moluscăăăăăăăăă,IPOCRIZIA ta e FĂRĂ MARGINI,fetidule frumos.

La sfarsitul lui 1987, actualul premier, Emil Boc, isi manifesta intr-un articol de ziar local hotărarea de a participa direct la transformarea tării.
Publicitate Articolul, intitulat "Hotărarea de a participa direct la devenirea comunistă a patriei", a apărut in data de 10 decembrie 1987 in "Făclia", ziarul Partidului Comunist Roman din Cluj.
Solidar fată de PCR
Textul, găzduit in pagina a treia a ziarului, era prilejuit de apropierea Conferintei Nationale a PCR si făcea parte dintr-un grupaj in care lideri ai mai multor categorii socio-profesionale isi exprimau adeziunea fată de programul partidului comunist.
In urmă cu 21 de ani, viitorul premier scria: "Acum, cand intregul popor se pregăteste să intampine prin fapte de muncă marele eveniment din viata partidului, unitatea tuturor cetătenilor tării reliefează inalta răspundere ce ne revine fiecăruia in parte fată de destinul nostru revolutionar.
In acest climat de profundă angajare si răspundere, nu vom precupeti niciun efort pentru a ne putea onora cu cinste de nobilele misiuni ce ne revin, pentru a intampina Conferinta Natională a partidului cu bogate si frumoase rezultate, alături de angajamentul solemn al participării noastre.
Latura politico-ideologică are menirea să creeze in randul studentilor atmosfera intelegerii profunde a dimensiunii politicii partidului si a statului nostru".
Emil Boc nu a putut fi ieri contactat pentru a comenta pe marginea articolului publicat in "Făclia“. In urmă cu sase ani insă, cand s-a mai discutat pe plan local pe marginea textului, el a negat că ar fi autorul articolului.
Activistii o duceau mai bine
"Activistii erau clasati deasupra celorlalte categorii de persoane. Cei din PCR se fereau de mediocrităti, dar nu voiau nici genii, deoarece ajungeau să fie depăsiti intelectual de cei tineri", a explicat Marius Oprea, presedintele Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania.
Potrivit lui Mihail Bumbes, cercetător la IICCR, Boc a detinut functiile de vicepresedinte si presedinte al Consiliului Uniunii Asociatiilor Studentesti al Universitătii "Babes-Bolyai", res­pectiv al Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania, filiala Cluj intre 1987 si 1989.
"Se făceau alegeri, iar cei care se implicau si dădeau dovadă de un interes aparte fată de partid ajungeau sus", a spus expertul IICCR.
Latura politico-ideologică are menirea să creeze in randul studentilor atmos­fera intelegerii profunde a di­mensiunii politicii partidului si a statului nostru
Emil Boc,
student, 1987

Mai vrei,mincinosule?Mai ia:.......

Emil Boc, actualul premier al Romaniei, notoriu comunist in Tinerețe
Decembrie 23, 2008 Ilie Catrinoiu Lasa comentariu ONU Mergi la comentarii.
Studentul Emil Boc, modelul comunist ONU .
Domnu 'Patapievici, cu Emil Boc Facem CE? Domnu 'Traian Radu Ungureanu, cu premierul Emil Boc CE Facem? Il votam in Monitorul? Asta e "Elita intelectuala" a Romaniei. Prins V-ati. Noapte buna!
Batranul Plesu nu degeaba spune sa fim “prudenti" si “moderati". Fiti atenti, omul are experienta. Timp de 20 de ani ne-a dat sfaturi sa votam cu oameni de dreapta, intelegeti? El, cu “elita intelectuala" a Romaniei, s-a simtit indatorat sa ne spuna cine sunt oamenii de dreapta din Romania ca sa ii votam pentru ca “boborul" e prost si nu stie daca nu ii arati cu degetul. Sa-i votam, si daca intre timp “boborul ignorant" afla ca e comunist omul din “noua dreapta politica si neoconservatoare", atunci trebuie sa fie “prudent" si “moderat", sa faca “consens", intelegeti? Adica sa votam iar si iar cu fostul comunist imbracat in haine neoconservatoare, chiar daca in mentalitate vom vota cu un comunist, intelegeti? Pentru ca nu avem oameni de dreapta autentici in Romania, intelegeti? Poporul roman e prost si nu mai are oameni de dreapta autentici, intelegeti? In loc sa se aduca oamenii de dreapta autentici exilati de comunism peste hotare, “elita intelectuala" prefera sa repete poporului roman ca e prost si nu are oameni de dreapta.

Ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă!

Băgați negative,extropremente portocalii?Ăh?
Asta știți și asta vă caracterizează:minciuna,ipocrizia,demagogia,hoția,furtul,șntajul,prostia,..................absolut toate intr-unul singur:iemil bocdu & găștile lui de declasați.
Pentru voi Birkenau este un loc cu verdeață,priveliști mirice pline de desfătare.Asta meritați.
Nes pa?bas pa!

Domnul BOC se inseala . Nu a fost o politica stangista ci o politica de mituire a bizonilor sa inchida ochii la furturile prin privatizare .

Numai ca acum .... nu mai e de unde .

@DUTTY,

Cetatenii Romaniei de azi sunt supusi unui experiment, Tara fiind un gulag in aer liber in care ramai doar daca esti bine spalat pe creer. Un experiment de Reeducare de tip Pitesti.
Prin ignorarea sau negarea impertinenta a evidentei, prin refuzul sfidator al oricarui dialog real si nu mimat, prin acreditarea vinovatiei exclusive a Opozitiei si in ultimii doi ani a Justitiei pentru situatia economica din Tara, prin sfidarea ostentativa a Legii, prin agresarea mediatica permanenta a magistratilor calificati drept corupti, comunisti, securisti, antireformisti, antiguvernamentali, prin masuri executive antipopulare,antisindicale si antinationale, se urmareste anihilarea sperantelor in schimbare democratica, se urmareste infrangerea convingerilor democratice, a Legii, se urmareste reeducarea populatiei intr-o disciplina de penitenciar in care detinutii capata convingerea ca tortionarul are dreptate cand il acuza de lene, de nemunca, iar masurile aplicate de tortionar sunt "juste", "corecte"!!
Gardianul tortionar face tot posibilul de a inocula subliminal sau direct ideea ca Justitia este o anexa a Executivului care nu intelege interesul national.
Ceea ce se intampla azi in Tara noastra pare o nebunie dar nu este de loc asa. Nicaieri intr-o lume democratica,
asa ceva n-ar fi posibil.
Gardianul tortionar aplica metodele tismanene si brucaniene ale spalarii creierelor, atacand direct intelectualitatea onesta a Tarii, profesorii, dascalii scuipand pe Lege cu o nerusinare ce tinde sa paralizeze raspunsul victimelor!!
Ultima reduta este Justitia!! Cu toate hibele ei, cu toate problemele reale, cu cazurile sale de coruptie, ramane singura reduta in apararea drepturilor cetatenilor romani fata de agresiunea totalitara!!
Gardianul tortionar totalitar stie foarte bine lucrul acesta ! Prin tot felul de metode ,mergand de la sfidarea si ironizarea deciziilor judecatoresti cu ajutorul unor vorbetzi boculieni,talmaceni si visani sau pe forumuri de idei prin nick-uri "adevarate","banale", "paraipanesti" sau "ghilotinoase" crearea unor disensiuni in corpul magistratilor (procurori vs.judecatori) se deruleaza o agresiune ce are precedent in sinistrii ani '50.
Dutty, te intrebai de Model?? Iata modelul, bolsevismul cu fatza noua si apucaturi revolute!

Ce model ar putea urma Romania?II

Daca dreapta isi cauta un model, stanga nu pare sa aiba astfel de preocupari. Fara sa fie foarte explicit, Crin Antonescu lasa sa se inteleaga ca se conduce dupa vechiul slogan liberal “Prin noi insine". Va reusi sa-i atraga si pe social democrati in aceasta directie? Este posibil, data fiind vana nationalista inca foarte activa in PSD.
Politica interna nu inseamna doar urmarea unor modele. Fiecare tara are specificul ei. Se schimba foarte rapid si moda in politica. De pilda daca va cadea in derizoriu modelul Putin nimeni nu se va inghesui sa-l urmeze. Daca politica lui Viktor Orban se va solda cu un esec, de asemenea nu-l va mai lua nimeni ca model. De fapt, nu exista un model perfect pe care l-ar putea urma partidele politice din Romania. De pilda, FIDESZ-ul nu este un model demn de urmat nici macar pentru UDMR.

 

Nihil Sine Deo

Unicul model e Monarhia Constitutionala, Voievod (rege)in loc de PRESedinte. E singura scapare pentru acest popor care si-a pierdut directia si increderea. Stiu ca multi 'sar' ca arsi cand aud asta pentru ca sunt constienti ca e singura amenintare pentru impostorii si calicii neamului.

BOC EMIL ESTE PRODUSUL SUBUMAN AL STANGII STALINIST-COMUNISTE ROMANESTI,

In primuil rand a fost UTC-ist si mare latrau al PCR-ului si personal a lui ceausescu nicolae caruia i-aa dus ode.
In al doilea rand a schimbat opincile pe pantofi pentru ca neamurile lui din rachitele erau cu totii turnatori la securitatea ceausista.prin turnatoriile familiie Boc din Rachitele,au fost asasinati si chinuit romani,inclusiv poeti romani:

Iata impostura si minciuna lui Boc Emil:

"Cine e la baza anticomunismului romanesc
O explicatie pentru militantismul lui Emil Boc ?
TOT PRINTR-O ORDONANTA DE GUVERN NAZISTO-STAL;INIST PDL-BOC EMIL S-A INTERZIS INVESTIGAREA CRIMELOR COMUNISMULUI,ii este frica lui Boc Emil sa nu iasa la suprafata crimele savarsite al;aturi de comunisti de el si neamurile lui:

"In luna februarie a acestui an, printr-o Ordonantă de urgentă, prim-ministrul Emil Boc a interzis ca Institutul de Investigare a Comunismului să se mai ocupe de descoperirea celor ucisi de Securitate si a schimbat conducerea Institutului, care acum se ocupă de "cercetare fundamentală" sub conducerea politologului Vladimir Tismăneanu. Dar eu, ca arheolog, impreună cu colegii mei, continuăm, la sesizarea familiilor, să-i găsim pe mortii ucisi de Securitate si ascunsi pe cimpuri, prin ripe, păduri si munti. Cum l-am găsit si pe Susman, supranumit odinioară "Tatăl motilor""

http://www.cotidianul.ro/119473-O_explicatie_pentru_militantismul_lui_Emil_Boc

Si nu in ultimul rans STALINISTUL BOC EMIL este acuzat de nazism in plin Parlament romanesc ,ati auzit vreo reactie din partea stangistului Boc Emil?NU,pentru ca el singur se acuza atunci cand vorbeste despre comunsimul romanesc din care face si acum parte si p[e acre l-a reinstaurat in romania din 2009 si pa na in prezent prin faptele savarsitede el si haita ;ui securisti ceausisto-Basesti:


"Boc, acuzat că se inspiră din ideologia nazistă."


http://www.cotidianul.ro/132596-Boc-acuzat-ca-se-inspira-din-ideologia-nazista

 

Eu cand am spus ca dupa 20 de ani

securitatea a revenit la putere in Romania, nu ma credea nimeni. Singura diferenta este ca in comunism securistii lingeau mana rusilor, pe cand acum o ling pe cea a americanilor. Ce tzeapa o sa-si ia americanii cu baietii astia...

@Doctore,

Securitatea ( vorbim de '48-'89 ) nu a fost vreodata "la putere", este un neadevar al carui vector sunteti astazi in mod cu totul inexplicabil!
Securitatea a fost folosita pentru consolidarea Puterii politice la fel cum au fost folosite toate, dar absolut toate parghiile Statului totalitar. Astazi informatiile serviciilor sunt utilizate in acelasi scop, indiferent cat ar sustine Presedintele ideea unui serviciu democratic, diferit fundamental de Securitate. O prostie, serviciile, informatiile stimate @Dr., nu au culoare politica decat in masura in care Puterea intelege sa le "coloreze", eventual portocaliu.
Documentati-va si incercati sa gasiti un raspuns la intrebarea: de ce ,nici pana azi, nu au fost adoptate Legile Sigurantei nationale, cele care ar conferi un statut clar, apolitic ofiterului de informatii??

Opinia mea este diferita.

La inceput securitatea a fost destinata consolidarii bolsevismului prin teroare si asasinat. Ulterior, a capatat suficienta forta pentru a influenta decisiv mersul societatii, cu rezultatele dezastruoase binecunoscute. Parerea mea este ca dictatorii comunisti au devenit treptat ei insisi prizonieri ai acestei "colivii aurite" in care singuri s-au bagat, si de care au trebuit sa tina intotdeauna seama cu prioritate. Datorita reflexelor securiste, batranii din servicii si neamurile lor imping din nou lucrurile in aceasta directie nefasta, deoarece cu cat este mai urata de popor o dictatura, cu atat rolul politiei secrete in mecanismul puterii va deveni mai important, cu beneficii personale pe masura. 20 de ani si-au cautat fostii securistii un lider pe care puterea sa-l imbete si pe care sa-l duca apoi de coarne. Sunt convins ca toate masurile nepopulare decise de presedinte in ultimii ani ii sunt strecurate abil tocmai de vectorii bolsevizati ai acestui sistem nenorocit de dominatie a societatii, pentru a-l face urat de toata populatia. Ceea ce ma mira insa cel mai mult este ca SUA se uita cum moare o democratie si nu misca un deget, ba chiar pun umarul sa o consolideze. Sincer sa fiu, ma asteptam la mai mult din partea lor, nu am crezut ca sunt niste bieti negustori care ajuta pe cel care da mai mult, precum sultanii Portii de odinioara.

@Doctore,

Nu sunt la curent nemijlocit cu practicile vremurilor respective, exprim opinii pe baza documentelor nenumarate existente la CNSAS si puse la dispozitia cercetatorilor precum si din presa vremii!
Da, ideea cu politrucii,prizonieri ai propriului sistem este extrem de plauzibila!
De acord si cu ideea ca sistemul isi creeaza dusmanii, pentru a exista si a se perpetua. In acest sens, vezi creatia numita "razboiul impotriva terorismului", creatie care, dupa o perioada in care a fost tinuta la "foc mic" s-a inflamat brusc exact dupa 1990 iar astazi justifica reconversia serviciilor la aceasta noua "amenintare" si majoritatea masurilor de restrangere a libertatilor si drepturilor cetatenesti! Dezumflarea razboiului rece a lasat fara paine, si de-o parte si de alta, o multime de baieti care asta stiau sa faca, sa mentina "viu" pericolul comunist, ptr. cei din Vest sau cel al capitalistilor exploatatori ptr. cei din Est!
Dar nu cumva, Politicul si-a dat mana peste capetele tuturor( vezi celebrul "telefon rosu")convenindu-i starea de permanenta dar falsa confruntare?
De acord cu puterea securitatii dar aceasta putere a fost, in opinia mea atent ingradita si permisa in masura in care reusea sa mentina temerile si teroarea.
Mai curand Puterea nu rezista fara servicii iar serviciile nu rezista fara Putere, este o simbioza as zice naturala si prezenta pretudindeni .

 

 

Emil Boc, marele luptator cu stanga.

Mai-mai ca l-as crede, daca nu as sti ca in tinerete a fost un convins activist bolsevic cu armata facuta la trupele de securitate, care infiera de zor capitalismul si proslavea stanga. Ma intreb cand mintea: Atunci, sau acum?

 

Iata "Caritasul Modern"

2o de ani au furat unii cat au putut,mai mult decat le-au trebuit la tot neamul lor si acum plateste cine?poporul umil,omul cinstit care a crezut in democratie,a crezut in cel pe care-l alege si a crezut in cei care-s pusi acolo"sus".Si strange bietul de el atat din dinti,din curele cat si din ce-a mai rams de strans de prin casa, de prin acareturi si de pe la louintele parasite de cei plecati.Si tace si-nghite ce i-a mai ramas de inghitit.

 

Daca 20 de ani s-a furat, poti spune citi ani au fost Basescu si ai lui la conducerea tarii?

.

21.

.

Dupa ce s-au ingrasat in mod condamnabil din averea publica si afacerile cu statul, demagogii PDL au devenit brusc de dreapta si isi reneaga originile stangiste de cand erau si ei niste sarantoci ca toti romanii iesiti din bezna comunismului ceausist

Acesti continuatori imburgheziti si ipocriti ai ceausismului primitiv vor sa ii elimine din conducerea partidului pe veteranii PD pentru a ascunde politica stangista practicata decenii de acest partid de oportunisti fara ideologie - PD a cotit-o brusc spre dreapta si veteranii stangisti au ramas pe loc, devenind deviationisti

 

Nu e vorba de stinga sau dreapta este vorba de incompetenta si coruptie.

.

 

5*ptr. comentariile d-lui DUTTY

Va cer EU iertare ptr.o parte din replicile forumistilor
Modelul pe care ar trebui sa-l urmeze Romania trebuie stabilit prin referendum,in urma unei largi dezbateri populare.Si mai sunt si alte "modele"de luat in discutie:
-modelul german
-modelul chinezesc(ce-ar fi daca traficantii de droguri ar suferi pedeapsa capitala).Nu-mi vorbiti de comunism la chinezi ca "va rad si curcile"

 

Emil Boc: Platim ponoasele politicii stangiste din ultimii 20 de ani

Da, asa este, mai precis au calcat cu stangul TOTI in ultimii 20 de ani. Unii mai cu stangul decat altii. Totul a devenit un maclavais politic, adica un fel de vopsea in care s-au bagat de toate. Inclusiv lături.

 

Mai comentatori...

Voi stiti care-i stanga si care-i dreapta? Ca dupa cum comentati evolutia Romaniei in ultimii 20 de ani inclin sa cred ca nu stiti care-i mana stanga si care-i dreapta! Care guvern a fost de stanga? Prin ce masuri? Masurile luate in Romania au fost masuri de jefuire a proprietatii de stat si cooperatiste, de spoliere a Romaniei si Ppoporuylui roman. Masurile populiste nu sunt de stanga! Le ia si stanga si centru si dreapta pentru a castiga voturi! Asadar la carma Romaniei au fost grupuri de interese desprinse din securitate, linia a doua a PCR, UTC si si UGSR, din administratie si din ministere/centrale industriale. Nu au doctrina politica, nu au actiuni reale (ca declaratii la posturile de televiziune - o gramada!) care sa justifice apartenenta la o culoare politica anume! Stanga nu exista, exista o masa mare de manevra - populatia saracita si despropietarita - care este cumparat cu promisiuni, galeti, mici si bere! Trecerea in proprietate privata la preturi de nimic este furt, nici macar masura de dreapta! Somajul, restrangerea drepturilor angajatilor si a sindicatelor e masura de dreapta, REducerea alocatiilor pentru educatie, sanatate sunt masuri de dreapta! Vrei sa spuneti ca guvernele de sub presedntele Iliescu au fost de stanga? In declaratiile lor, poate ...in realitatea au facut cel mai mare rau prin privatizarile facute, prin distrugerea agriculturii, a cercetarii, a bancilor.

 

Dupa votari ...

am inteles ca am deranjat toti politicienii din Ro si sustinatorii acetora! Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati!... Adevarul e ca numai in Ro este posibil sa provii din PCR sau securitate, sa te declari de stanga si sa furi pana ajungi multimilionar in euro! Apoi sa te muti la liberali sau la populari!

BOC ARE MARE DREPTATE!

In ultimii 20 ani nu s-au facut foare multe in statul romanesc si toti asteapta minuni de la Boc si ai lui. Ceea ce nu s-a facut de al revolutie incoace si ceea ce s-a stricat, nu se poate cladi peste noapte. Trebuie rabdare din partea tuturor!

 

PLATIM PONOASELE INCOPETENTEI LUI BOC

CARE E SCLAVUL LUI BASESCU , E DOAR UN P.APAGAL

Asa este....DAR..

Platim , sau mai bine spus platim noi..nu VOI . Daca am fi putin inteligenti ..nu foarte mult am vrea sa fie un pic penalizati cei din cauza caror inca platim . Pe langa acest fapt si voi ati putea fura mai putin , ca sa suferim si noi mai putin . In ultimul rand , sau mai bine in primul , daca nu te pricepi la ceva nu te bagi , deci...de ce v-ati bagat voi , clasa de mizerie din 1990 pana azi la conducerea Romaniei ? Ca oricum nu stiti ce sa faceti si nici nu aveti idei sa faceti ceva sa bun pentru tara nu pentru voi . SUNTETI NISTE MIZERII

 

DA, BHEY BOCK, SA MOARA TOTZI "ASISTATZII", POMANAGII ASHTIA "CARE NU VREA SA MUNCEASCA' FIE LA SPART LEMENE LA RACARU', FIE LA TUNS IARBA TOT LA RACARU' IN CURTE ...

Arata-ne si NOUA, UNDE se traieshte BINE in Europa, ma refer la GuGuvizi ...
Ca de Restu' Lumii STIM ...
Comunishtii ne promisera in '44 Marea cu Sarea ...
NU i-am crezut si avem CEVA Dreptate, ca ne dadeau Lectzii Aia Suferinzii Social (Cestie REALA, da' NUMAI Suferintza Sociala NU te face mai Deshtept AUTOMAT, la NIvel de Perfectziune, in Calitate de CLASA Conducatoare ALEASA ca UNICA Sursa de Cadre ...

Culmea ca ERA sa reusheasca Comunsimu', da a FOST InCaput pe mainei RELE, da' mai ales, NePregatite 'Telectual la ASHA o Cestei Buna TEORETIC, da RAU PUSA in Opera ...
AR fi reushit, da' cu CEVA Enteresu' Personal in Ideologie, Cestie la CARE AR FI AJUNS, ca in China ...
Da' cabd Fu Ticka NU Fu Tacke ...
FU SuCombat INAINTE de a se Trezi la Realitatea Umana, Cestia cu CEVA MAI MULT Enteres Material ...

OriCum Comunishtii FACURA Cel mai Mare Nivel de Trai la GuGushtiuci si GuGuvizi intalnit VreOdata la ROMANII Amaratzi de Secole de Exploatare de catre Lifte (Straini Rai ...)

In 21 de ani din 1944, adica in 1965 se traia BINISHOR, pentru GuGushtiuci si GuGuvizi, adica MAJORITATEA Romanilor ...
Io, Nefiind Majoritate NU eram TOCMAI Multzumit ...
mai MULT, in Naivitatea mea ... NAIVA de Individ Tanar si idealist am INTUIT Corecziile

(UN Handiocap Tehnologic Secular NU se depasheste cu Gloabe pe POST de Shefi ...)

am facut Nishte PropUneri ca Studinte Politehnician ...

Ideea era ca TREBUIE pentru Industrializare, "TRUPE de Commando", NU "TRUPE de Trupetzi" ma refeream la cadrele tehnice, da' Ideea era Valabila SI la Politie, SI la Medici, Si la Profesori (mai ales, ca Aia ii invatza pe TOTZIi, Toa'rashi ... ...

Au marait la mine, dupa ce am trimis un memoriu la Ministeru' Invatzamantului :

"Bhey, STAI in ... Parerile Noastre BLAND, la Locu' tau !"

NOI< Partidu' SIiii ... STIM mai BIne Ce Anume TREBUIE ...

S-a vazut la Scadentza din 1989 ...

Ashtia de DUPA 1989 (Adica TOT Aia, Toa'rashi...
)
ACEIASHI care NU mi-au dat MIE Voie sa plec, Nu sa "ma uschesc" sa plec LIBER Unde m-as fi realizat in 39 de Ani de Munca EFICIENTA, Acolo UNDE Eficientza este MAZXIMA, Germania ...

ACEIASHI care in Numele Legilor Comuniste, TRASE din "Ideologia Inalt Umanista Socialista" m-au tzinut STRANS la Piepturile lor de Comunishti,

ACUM ne predica, de peste 21 de Cotolani,
ca_Criza,
ca_Reforme,
Ca_Situatziunea ...

GUL-GUTE ...

Domnu' Bock a facut Armata la Securitate, deci era TOBA de Marxism ...
ACUM se da SCARBIT de "STANGA" ...

Pai, Alde Bocku' si TOTZI ieshitzi din TOATE Partide_LE POT Danshii sa fie CREZUTZI ?
NU, NU pot, EI SHTIU Doar sa faca bani pentru ei, SIMPLU, prin Spolierea GuGuvizilor ...

NU au SHTIUT NICI Comunismu' a-l face Ocosh ...
NU stiu NICI capitalismu' a'l face DE SUCCES ...

IO Shtiu ca NU sunt de Capu' lor IN Romania ...

Da' DACA ar fi CEVA de Capu' lor, ar shti sa se mai OPUNA, mai pe Ocolite, ca Ashchia lu' Bula care a OCOLIT Casa de Trei ori siiii ...i TOOOO...OT

 

Cine zice ala e..

Pai PD-L a fost la guvernare 14 (paisprezece ani) socotind din 1990 pana in 2010 (1990-1994 FSN , 1996-2000 PD , 2004-2006 PD-L , 2008.... PD-L).
Guvernul nu face decat sa puna in practica ce dicteaza camatarii de la FMI.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor