Boc: Cheia succesului PD-L e parteneriatul cu Basescu

Vineri, 09 Aprilie 2010, ora 13:54
1997 citiri
Boc: Cheia succesului PD-L e parteneriatul cu Basescu

Emil Boc a declarat vineri, in deschiderea Consiliului National de Coordonare al PD-L, ca unul din factorii cheie ai succesului formatiunii in alegeri, incepand din 2004, este "parteneriatul sanatos in interes public cu presedintele Traian Basescu".

"Candidatul PD-L la alegerile prezidentiale, Traian Basescu, a castigat doua mandate, am reusit sa castigam singuri alegerile parlamentare - in 2008 am obtinut mai mult decat obtinusem la alegerile anterioare in Alianta DA (...) Am crescut de la un partid de 7% la peste 30%, am castigat alegerile locale, europarlamentare, referendumul", a enumerat democrat-liberalul succesele formatiunii.

Boc le-a multumit pedelistilor pentru ca din 2004 pana in prezent PD-L a castigat "toate bataliile electorale la care a participat".

Membrii Guvernului si secretarii de stat trebuie evaluati anual si schimbati din functii daca nu fac performanta, a mai spus Boc, cerandu-le liderilor locali ai partidului ca au datoria sa faca acelasi lucru si in teritoriu.

"Anual, membrii Guvernului, secretarii de stat trebuie evaluati, unde nu merge, trebuie schimbati. Pentru ca numai tinand oamenii potriviti la locul potrivit partidul isi va mentine credibilitatea in ochii oamenilor.

Aveti datoria, dragi colegi, sa faceti acelasi lucru la nivel judetean cu serviciile deconcentrate, sa faceti acelasi lucru acolo unde ati avut oameni care, plecand din partid, au fost propusi pentru diverse structuri, daca nu fac fata, trebuie sa fie schimbati", a spus Boc.

Acuzatii catre Opozitie

Presedintele PD-L a acuzat ca PSD si PNL sunt "campionii statului pe loc ai modernizarii statului", aratand ca, daca ar fi fost la guvernare, aceste formatiuni ar fi invocat criza pentru a nu face nimic.

"Uitati-va la ce a fost PSD in perioada in care a fost la guvernare, a fost partidul-stat. PDL este partidul care reformeaza statul, acum, cand este la guvernare.

Uitati-va la ce facea PSD in perioada 2000-2004, cu privire la justitie, la libertatea presei, la descentralizare si cu privire la reformarea statului si comparati cu ceea ce se intampla in momentul de fata. PSD si PNL sunt campionii statului pe loc al modernizarii statului , spunand ca e mai bine sa ne conservam privilegiile", a apreciat Boc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Emil Boc succes PDL, #Boc alegeri PDL , #Traian Basescu