Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nicolaescu: Sistemul sanitar, capabil sa asigure orice fel de nastere

Duminica, 01 Septembrie 2013, ora 12:43
1093 citiri
Nicolaescu: Sistemul sanitar, capabil sa asigure orice fel de nastere
Foto: cdep.ro

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, duminica, la Mamaia, ca sistemul sanitar romanesc este capabil sa asigure orice fel de nastere pentru orice fel de copil, in contextul in care Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, a ales sa nasca in Romania.

"Sistemul sanitar romanesc este un sistem care poate asigura toate serviciile medicale pe care cetatenii romani le doresc sau de care cetatenii romani au nevoie. Alte comentarii facem degeaba.

Sistemul sanitar romanesc de astazi este capabil sa asigure orice fel de nastere pentru orice fel de copil, inclusiv prematur. Stiti foarte bine ca avem multe maternitati modernizate, avem multe altele in lucru pentru modernizare, deci se pot oferi conditii normale oricarui cetatean", a spus Nicolaescu.

Elena Basescu a nascut

El a sustinut ca nu avea de ce sa fie informat in cursul serii de sambata cu privire la faptul ca Elena Basescu a ajuns de urgenta la spital si ca nu stie de existenta unor pregatiri speciale in acest caz.

"Nu stiu, nu este problema mea. Avem manageri de spitale, avem sefi de sectii, probabil ca fiecare pacient si mai ales stiu femeile, stiu de la nora mea, a avut un medic cu care s-a consultat toata perioada sarcinii, si-a programat cand a avut nevoie sa nasca. Mi se par lucruri absolut firesti. Orice femeie responsabila are grija si de ea si de copilul pe care il va aduce pe lume. Nu sunt lucruri iesite din comun", a afirmat ministrul Sanatatii.

Nicolaescu a mai aratat ca nu a existat un protocol referitor la un spital de rezerva pentru Elena Basescu. Ministrul Sanatatii a participat duminica la scoala de vara a TNL de la Mamaia.

Europarlamentarul PDL Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a nascut in noaptea de sambata spre duminica o fetita in greutate de 2,7 kilograme. Bebelusul a venit pe lume prin operatie de cezariana, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Eugen Nicolaescu nastere sistem sanitari, #Eugen Nicolaescu Elena Basescu, #Elena Basescu nascut , #sanatate
Comentarii
Poza McGigi
McGigi
rank 1
...si orice fel de moarte...