Nicolicea: Ponta este un fripturist cu interese personale si un maimutoi

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 21:19
3018 citiri
Nicolicea: Ponta este un fripturist cu interese personale si un maimutoi
Foto: Arhiva

Deputatul UNPR, Eugen Nicolicea, a declarat, marti, ca Victor Ponta este un "fripturist cu interese personale", dupa ce liderul social-democratilor a sustinut despre membrii UNPR ca sunt "fripturisti cu interese nationale".

Intrebat cum comenteaza ultimele declaratii ale lui Victor Ponta facute la adresa UNPR, Eugen Nicolicea a declarat ca liderul PSD este un "fripturist cu interese personale". Deputatul uneperist a mai sustinut ca "Aura Vasile s-a imbolnavit din cauza celor din PSD" pentru ca, dupa presiunile lor, a fost internata in spital. "Nu din cauza noastra, din cauza lor a fost internata, ei au creat aceasta telenovela, nu noi", a completat el.

Deputatul a criticat si afirmatiile lui Ponta care a spus despre reprezentantii UNPR ca sunt "maimutoi cu patine", afirmand despre liderul PSD ca este un "maimutoi suparat ca nu are patime".

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca daca Aura Vasile a vrut sa-si bata joc de uneperisti spunandu-le ca va veni la ei, el o va ierta, precizand ca va avea o discutie cu aceasta.

"Cred ca avrut sa rada de ei. In cazul asta, daca a vrut sa-si bata joc de uneperisti si de Roberta Anastase, in cazul asta cred ca putem sa o iertam. Daca nu a fost vorba despre asta, atunci nu", a declarat Ponta intrebat daca accepta revenirea Aurei Vasile in PSD.

"In primul rand ii urez doamnei Aura Vasile cat mai multa sanatate, ii doresc sa se simta bine si sa-si revina cat mai repede. Nu pot sa nu spun ca m-am delectat cu momentul de maxima penibilitate al celor de la UNPR si al Robertei Anastase care pot sa fie injurati, scuipati de oricine, iar cine semneaza o hartie ca trece la ei devine un om extraordinar.

Am auzit ca este si prietena cu Roberta Anastase, probabil ca daca se razgandeste nu mai sunt iarasi prietene. Intr-adevar cum spune primarul general acesti maimutoi cu patine, poti sa-i scuipi, poti sa-i injuri, poti sa le faci orice, ca ei a doua zi te iubesc si te iau in brate daca semnezi o hartie. Glumeam cu domnul Crin Antonescu ca daca semnam si noi doi ca trecem la UNPR a doua zi ne lauda domnul Oprea si vom avea o prima pagina cu laude la Evenimentul Zilei. Deci mai penibili decat sunt acesti tradatori si acesti fripturisti nu cred ca exista", a mai spus acesta.

El a spus ca nu agreeaza acest gen de telenovele. "Daca vorbim de PSD, genul acesta de telenovele mine nu-mi place, nu poti sa te trezesti dimineata ca vrei sa pleci, noaptea ca nu mai pleci, astept ca doamna Aura Vasile... (...) O sa avem o discutie si o sa vedem atunci ce decidem, dar nu-mi plac aceste telenovele si cei care joaca in telenovele sa mearga la fripturisti cu interese nationale. Nu agreez asemenea telenovele politice, astea-s pentru Anastase, pentru uneperisti, pentru tradatorii de la UNPR. Cred ca trebuie sa fim un partid serios, o Uniunea Social-Liberala serioasa in care raman cei care sunt seriosi si care sunt hotarati si sunt stapani pe ceea ce semneaza", a mai spus Ponta despre Aura Vasile.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Nicolicea Ponta maimutoi, #Nicolicea UNPR Ponta fripturist , #stiri Eugen Nicolicea