Cum li se adreseaza ministrul Teodorovici internautilor care-l intreaba de datorii: Mai ... Carutasule! Ai tai te-au facut la nevoie si sigur le-a parut rau!

Marti, 10 Iulie 2018, ora 14:28
12669 citiri
Cum li se adreseaza ministrul Teodorovici internautilor care-l intreaba de datorii: Mai ... Carutasule! Ai tai te-au facut la nevoie si sigur le-a parut rau!
Foto: Arhiva Hepta.ro

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, le-a raspuns internautilor care l-au intrebat, pe pagina sa de Facebook, despre datoriile pe care le are la stat. Replicile sale lasa insa de dorit, ministrul adresandu-le cuvinte jignitoare celor cu care a intrat in dialog. Asta desi persoanele carora ministrul le-a raspuns i s-au adresat intr-o maniera civilizata.

Astfel, unei persoane care il intreaba daca a platit datoria la Fisc, Teodorovici ii raspunde: "m-as bucura mult sa fiti macar jumatate din cat sunt eu ... ma refer la integritate!".

"Si eu sunt convins ca toate se vor rezolva intr-o zi! Fara manipulare si fara idioti, cel putin nu asa multi ... PS. Nu am nicio datorie la stat, nu am obtinut vreo diploma in mod nejustificat si nu datorez nimanui nimic! Sunt cel putin la fel de integru ca si dvs. si toti oamenii de bine, cel putin! ", este un alt comentariu postat de Eugen Teodorovici.

El ii da astfel replica unui internaut care ii spune ca "multi dintre cetatenii care va scriu sunt oameni integri: platim impozite, nu datoram un leu nimanui si cand obtinem o diploma este pentru ca am fost la cursuri si am promovat examenele cu brio".

"Mai Silviu Tatulescu, daca ai avea macar un gram de minte ... sigur ar trebui sa-ti scoti palaria in fata mea si de departe si mai ales de aproape! Toate cele bune! ", ii transmite Eugen Teodorovici unei persoane care i-a transmis ca "Te duci in jos. De departe pareai ceva. De aproape mai nimic....Rusine!".

"Mai ... Carutasule, unde m-ai vazut tu pe mine dator la stat? Mai mult, sunt situatii total diferite ... Carutasule! ", este o alta replica data de ministrul de Finante unui internaut.

De departe, insa, cel mai neinspirat comentariu al ministrului de Finante este acesta: "Cred ca ai tai te-au facut la nevoie si sigur le-a parut rau! Sincer, cu fata asta de ... nici nu stiu ce termen sa folosesc pentru unul facut din ...".

Ministrului Eugen Teodorovici nu considera insa ca replicile sale sunt deplasate. Dupa ce un internaut i-a reprosat ca vorbeste urat, ministrul i-a raspuns ca "nu am spus nimic deplasat sau oricum cu mult, foarte mult mai "finut" fata de cei pe care ii tineti in brate!"

Intrebarile internautilor au venit dupa ce, vineri, ministrul de Finante, Eugen Teodorovici (PSD), a recunoscut ca statul roman nu este inca proprietarul casei din Sibiu care a apartinut familiei Iohannis, dar ii cere presedintelui sa returneze voluntar banii incasati drept chirie in perioada 2001-2015, ca sa dea un exemplu tarii.

Insa, potrivit presei, insusi ministrul de Finante a figurat pe lista marilor datornicilor la ANAF. Potrivit Realitatea TV, avea de achitat, in urma cu un an, nu mai putin de 350.000 de euro.

"O sa platesc in functie de ce pot sa platesc. O sa vad daca pot gasi un imprumut, eventual, sa achit partea de penalitati, ca sa nu creasca in continuare", spunea ministrul la acea vreme.

Intre timp, numele lui Teodorovici a disparut de pe lista, dar nu se stie daca si cum a achitat datoria.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Eugen Teodorovici comentarii Facebook, #Eugen Teodorovici datorii , #ministrul Finantelor Publice