Teodorovici, despre casa pierduta de Iohannis in instanta: Ministerul Justitiei spune ca notarul a procedat corect

Vineri, 28 Septembrie 2018, ora 07:53
6247 citiri
Teodorovici, despre casa pierduta de Iohannis in instanta: Ministerul Justitiei spune ca notarul a procedat corect
Foto: Facebook/Eugen Teodorovici

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca institutia pe care o reprezinta a primit raspunsul din partea Ministerului Justitiei privind casa cu probleme juridice a presedintelui Klaus Iohannis. Raspunsul MJ este ca decizia luata de notarul din Sibiu este corecta.

"Ieri (miercuri - n.red.) am primit de la Ministerul Justitiei raspunsul, noi intreband daca notarul a facut bine ce a facut. Raspunsul de la Ministerul Justitiei este o intreaga istorie, dar concluzia este aceea ca acel notar a fi procedat corect, atunci cand a suspendat acea inregistrare in Cartea Funciara", a declarat Teodorovici, joi seara, in cadrul unei emisiuni la Antena3.

Concluzia Ministerului Justitiei a fost luata in urma unui control la acel notar, al carui nume nu e mentionat. "Am avut indoielile mele legate de aceasta speta", a subliniat Teodorovici.

Ministrul Finantelor sustine ca ar fi fost indicat sa se vada daca, in opinia Ministerului Justitiei, a procedat corect si notarul din 1999. "In 1999, in aceeasi zi, s-a emis autorizatie pentru acea casa, s-a si vandut jumatate de casa domnului presedinte", a detaliat Teodorovici.

Oficialul de la Finante a mai spus ca le-a cerut functionarilor din ministerul pe care-l conduce sa urmareasca fiecare cale legala in procesul cu presedintele.

"Ramane procesul de la Hunedoara, unde sunt persoane care revendica acel imobil. Cand instanta va spune, intr-un fel sau altul ca acea persoana are dreptul sa devina proprietar, statul este cel care preia acel imobil si suma implicit trebuie sa fie recuperata de la domnul presedinte. (...)

Vrem sa urmam fiecare cale legala, sa dam clar mandat celor care ne vor reprezenta in instanta la Hunedoara sa ceara accelerarea acelui proces, adica judecarea cu celeritate a acelui proces, nu sa stam ani de zile", a mai spus Teodorovici.

Ministrul Finantelor sustine ca nu are vreo suparare cu presedintele Iohannis, dar "nici nu trebuie sa ne iubim toti in Romania".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Teodorovici notari casa Iohannis, #Teodorovici casa Iohannis , #ministrul Finantelor Publice
Comentarii
Poza coco8888
coco8888
rank 1
Aici miroase a proces politic. S-a implicat si Tudorel slugaul