Teodorovici vrea la Cotroceni: Sa arat ca un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau doar sa taca

Duminica, 23 Iunie 2019, ora 13:14
6981 citiri
Teodorovici vrea la Cotroceni: Sa arat ca un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau doar sa taca
Foto: Facebook/Eugen Teodorovici

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a confirmat, duminica, planul sau de a candida la prezidentiale din partea PSD.

Pana in acest moment, Serban Nicolae, Eugen Teodorovici si Liviu Plesoianu au anuntat ca intentioneaza sa intre in cursa pentru desemnarea prezidentiabilului PSD.

"Da, mi-am exprimat deschiderea pentru a participa la competitia interna in PSD pentru desemnarea celui mai potrivit candidat la alegerile prezidentiale.

Da, m-am gandit ca a sosit momentul sa aducem cu adevarat unitate intr-o societate dezbinata si mai mult echilibru intr-o civilizatie care ezita uneori sa-si manifeste credinta in valorile mostenite, de teama a nu fi catalogata drept neevoluata si nevizionara.

Da, pentru ca m-am hotarat sa arat ca sunt solutii la problemele cu care ne confruntam si ca este de datoria noastra, a politicienilor in primul rand, sa trecem de la vorbe la fapte.

Da, pentru ca vreau sa arat ca un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau doar sa taca.

Da, pentru ca nu este doar despre a candida sau nu, despre a castiga sau nu o competitie, ci este despre a face ceva pentru Romania si pentru destinul poporului caruia ii apartin, asa cum am facut mereu. Este despre un popor care trebuie sa-si recastige credinta, speranta si valorile care l-au consacrat de-a lungul istoriei sale milenare.

Dar si despre aceia care isi asuma si victoria, si infrangerea, care au dovedit ca se poate face chiar acolo unde, cei care critica, au aratat ca doar vorbesc si pentru care Romania este viitorul asumat si nu doar tara pe care o reprezinta la un moment dat.

Da, pentru ca am si eu o convingere...

Convingerea ca Romania va continua sa creasca in Europa si in lume, cu mai multa speranta, incredere si respect.

Da, pentru ca #insistpentruRomania!", este mesajul transmis pe Facebook de Eugen Teodorovici

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata, la Neptun, dupa sedinta in care Teodorovici a transmis ca vrea sa intre in cursa pentru desemnarea prezidentiabilului, ca sondajele vor fi demarate saptamana viitoare, iar listele sunt pana in acel moment deschise.

"Da, este bine ca toti colegii care vor sa candideze sa spuna acest lucru ca sa putem sa facem masuratori prin intermediul sondajelor de opinie, sa vedem cum sta fiecare coleg in aceste sondaje astfel incat sa maximizam sansa de a castiga alegerile prezidentiale. Eu le-am cerut si este bine sa stim din timp daca unii colegi vor sa candideze, tocmai pentru a vedea care dintre colegi are cele mai mari sanse", a declarat Viorica Dancila, intrebata fiind daca este bine ca Eugen Teodorovici si-a anuntat atat de repede intentia de a intra in cursa.

Pe de alta parte, Victor Ponta nu vrea la Cotroceni, dar sustine un candidat comun cu PSD si ALDE si considera ca n-ar avea sanse "antipaticul" Teodorovici

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Eugen Teodorovici candidat prezidentiale PSD , #ministrul Finantelor