Teodorovici: Am fost la Ciolacu. I-am spus ca Dancila nu merita sa iasa pe usa din dos

Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 23:16
11701 citiri
Teodorovici: Am fost la Ciolacu. I-am spus ca Dancila nu merita sa iasa pe usa din dos
Foto: Facebook/Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a declarat ca s-a vazut luni cu Marcel Ciolacu la Parlament si i-a comunicat ca Viorica Dancila nu merita "sa iasa pe usa din dos" de la sefia PSD, fiindca CEx a votat-o sa fie candidat la prezidentiale. El a mai spus ca nu va demisiona din functia de presedinte executiv al PSD.

"Nu poti sa fi multumit de ce s-a intamplat la PSD. Pot sa spun ca sunt dezamagit, dar nu luati vis a vis de scor neaparat. Am sa spun in urmatoarele zile (intrebat fata de cine e dezamagit - n.red.). O dezamagire pe care o am si am sa o spun in mod public.

Stiti ca spunea la un moment dat in Parlament, in Comisia in care domnul Citu a fost acolo audiat, am avut formularea mea directa pe care am spus-o dinainte sa o interprete unii. Am spus ca imi doresc foarte mult ca in Romania sa nu mai existe in politica oameni fara caractere si fara principii", a afirmat Eugen Teodorovici, luni, la Antena 3.

Intrebat daca isi va da demisia, in cazul in care social-democratii din tabara lui Marcel Ciolacu i-o vor cere, Eugen Teodorovici a spus ca nu.

"Nu. Aici sa fie lucrurile si mai clare. Azi am fost si eu la domnul Ciolacu, la Parlament, la dansul la birou. Era normal sa o fac. Am avut o discutie telefonica cu dansul. Dansul m-a sunat de dimineata. Am spus ca vin. Pot sa va spun ceva si din acea discutie scurta, pentru ca dansul a plecat la discutia cu doamna presedinte. Am spus cateva lucruri, cum ar fi: in primul rand aceasta femeie, hai sa spunem asa, femeie presedintele partidului astazi, nu merita sa iasa pe usa din dos, pentru ca pana una alta CEx-ul a votat-o sa fie candidatul partidului la prezidentiale, cu doua sau trei exceptii", a explicat fostul ministru de Finante.

Acesta a adaugat ca toata lumea si-a facut poze cu Viorica Dancila in vizitele ei prin tara si ca nimeni nu a ridicat pana in prezent problema strategiei de campanie a PSD, in sedintele Comitetului Executiv al partidului.

"Doi la mana. De fiecare data cand a fost invitata in teritoriu, dansa a mers in teritoriu si a onorat orice fel de solicitare. Toti si-au facut poze cu dansa. CEx-urile pe care le-am avut noi la partid nu au ridicat in discutie ca strategia de campanie sau ca orice altceva din campania pe care PSD a dus-o ar fi gresit sau sa se recomande ceva de indreptare. Absolut nimic. Cred ca dansa si-a asumat in momente grele ale partidului o pozitie destul de sensibila si mai ales o raspundere foarte mare", a conchis Teodorovici.

Viorica Dancila urmeaza sa-si anunte colegii de partid, marti seara la Comitetul Executiv, ca va demisiona de la sefia PSD, au declarat surse politice, pentru Mediafax. Dancila va primi in schimb sefia PSD Teleorman si a organizatiei de femei.

Functia de presedinte interimar pana la Congresul PSD va fi cel mai probabil Marcel Ciolacu. Acesta din urma a si anuntat de altfel, luni seara pe Facebook, ca se va intalni cu presedintii organizatiilor din tara, dupa ce a avut o intalnire si cu Viorica Dancila.

Dupa esecul de la prezidentiale, mai multi lideri social-democrati i-au cerut Vioricai Dancila sa isi depuna mandatul de presedinte al partidului si sa isi asume raspunderea. Intreaga situatie in care se afla liderul PSD a fost amplificata si de numirea lui Gabriel Oprea, lider al UNPR, ca vicepresedinte al PSD.

CEx va avea loc marti, de la ora 18.30, la sediul PSD din Kiseleff.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Viorica Dancila demsie, #Eugen Teodorovici Viorica Dancila , #stiri Eugen Orlando Teodorovici