EURO 2016: Germania - Italia, super meciul din sferturile de finala - avancronica partidei

Sambata, 02 Iulie 2016, ora 11:39
3554 citiri
EURO 2016: Germania - Italia, super meciul din sferturile de finala - avancronica partidei
Foto: Facebook/ UEFA EURO 2016

Campioana mondiala Germania si vicecampioana europeana Italia se vor intalni, sambata seara, in al treilea si cel mai asteptat sfert de finala de la EURO 2016, incepand cu ora 22:00, in direct pe Ziare.com.

Ambele echipe au reusit victorii clare in optimi - Germania a invins cu 3-0 Slovacia, iar Italia a eliminat Spania dupa o victorie cu 2-0, in reeditarea finalei de acum 4 ani, castigat de iberici cu 4-0.

Se intalnesc cele mai bune aparari de la EURO 2016 - nemtii sunt singurii fara gol primit, in timp ce Italia a primit doar un gol, in infrangerea 0-1 contra Irlandei, din grupe.

Aceasta este a 9-a partida de la un turneu final intre cele doua, Germania nereusind nicio victorie. De altfel, dintre cele 4 partide castigate de Italia, una a fost finala World Cup 1982 si trei in semifinale de turneu major - Cupele Mondiale din 1970 si 2006 si EURO 2012.

In 2012, Italia a invins cu 2-1, prin doua goluri ale lui Mario Balotelli, iar ultima partida directa a fost un amical din luna martie, scor 4-1 pentru germani, la Munchen - prima victorie in peste 20 de ani pentru nemti.

De remarcat ca cele doua echipe nu s-au intalnit niciodata in preliminariile vreunui turneu final, astfel ca, in afara celor 8 intalniri, toate celelalte, 25 la numar, sunt amicale.

Castigatoarea acestui sfert va intalni in semifinale invingatoarea dintre Franta si Islanda, care se vor intalni duminica seara, in ultimul sfert de finala.

Singura absenta sigura in aceasta partida este cea a italianului Thiago Motta, suspendat pentru cumul de cartonase galbene, in timp ce alti doi mijlocasi ai Italiei, Daniele De Rossi si Antonio Candreva, sunt incerti. In schimb, Joachim Low poate conta pe intregul lot.

Echipele probabile:

Germania: Neuer - Kimmich, Boateng, Hummels, Hector - Kroos, Khedira - Muller, Ozil, Draxler - Gomez.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Italia: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Florenzi, Sturaro, Parolo, Giaccherini, De Sciglio - Pelle, Eder.

Arbitru va fi ungurul Victor Kassai.

La televizor, partida va fi transmisa in direct de Dolce Sport si Pro Tv.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Germania Italia sferturi EURO 2016, #avancronica Germania Italia, #echipe probabile Germania Italia , #meciuri