Ziare.com

53 de jucatori pe lista lui Christoph Daum: Germanul da startul naturalizarilor in nationala Romaniei

Marti, 19 Iulie 2016, ora 20:41
53 de jucatori pe lista lui Christoph Daum: Germanul da startul naturalizarilor in nationala Romaniei
Foto: FRF
Christoph Daum si staff-ul sau au intocmit o lista cu 53 de fotbalisti pe care ii monitorizeaza in vederea convocarii la primul meci oficial cu selectionerul german pe banca tehnica a Romaniei.

Jucatorii vor fi monitorizati in perioada urmatoare, urmand ca pana la prima partida din preliminariile Mondialului din 2018 Daum sa aiba deja destul de clar lotul pe care se va baza.

"Ca parte de inceput, sunt 53 de jucatori pe o lista pe care, in momentul de fata, ii urmarim foarte atent si incercam sa ii incadram in anumite tipare de masurare.

El pune foarte mare accent pe partea de scouting live, adica de a fi prezent la meciurile jucatorilor pe care ii avem in vedere si pentru el este foarte important sa aiba concluzii reale asupra a ceea ce se intampla cu fiecare jucator", a declarat Ionut Badea, unul dintre secunzii lui Daum de la echipa nationala, la DigiSport.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Selectionerul va da si startul naturalizarilor la echipa nationala, iar la meciul cu Muntenegru am putea avea primii straini in prima reprezentativa.

"Este un interes pentru orice jucator strain care poate fi naturalizat si care poate sa aduca un plus de valoare echipei nationale a Romaniei. Dar deciziile in sensul asta nu se vor lua acum, imediat, ci in cateva saptamani, dupa ce domnul Daum va avea o privire clara a tot ceea ce se intampla in Romania ca echipa nationala", a mai spus Badea.

Christoph Daum va debuta intr-un meci oficial la nationala Romaniei in data de 4 septembrie, atunci cand "tricolorii" vor intalni Muntenegru in preliminariile Cupei Mondiale din 2018.
Articol citit de 5272 ori
Ti-a placut articolul?
Tweet
Fii si tu parte din spectacolul fotbalistic! Urmareste EURO 2016 LIVE pe Ziare.com!