Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Aberatia zilei: Veniti in parc sa vedeti doar o repriza din meciurile de la EURO 2016!

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 07:34
6395 citiri
Aberatia zilei: Veniti in parc sa vedeti doar o repriza din meciurile de la EURO 2016!
Foto: Ziare.com

Primaria Sectorului 1 si-a propus sa-i scoata pe bucuresteni in Parcul Bazilescu sa vada meciurile de la EURO 2016, dar se pare ca ce-i prea mult strica. Asa se face ca microbistii vor fi trimisi acasa la pauza ultimului meci al zilei, cand ceasul va indica ora 23:00.

Intr-o initiativa anuntata cu fast pe site-ul oficial, primaria de sector ne informeaza ca vom avea posibilitatea de a urmari toate meciurile de la EURO 2016 in Parcul Bazilescu.

La prima vedere e o initiativa laudabila, dar care te socheaza pe masura ce parcurgi intreg comunicatul de presa si iti dai seama ca cine va dori sa urmareasca ultimul meci al zilei din faza grupelor va fi trimis acasa la pauza.

In aceste conditii, cine isi propunea sa vada, in aer liber, inclusiv doua dintre meciurile Romaniei din grupe va fi nevoit sa faca un compromis. Nationala noastra joaca partidele cu Franta si Albania de la ora 22:00, dar primaria ofera in parc doar vizionarea primei reprize.

"Mentionam ca, din ratiuni de asigurare a linistii publice, din meciurile care incep la orele 22:00 nu poate fi vizionata decat prima repriza. Potrivit Legii 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, cu modificarile si completarile ulterioare si a Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, cu modificarile si completarile ulterioare, manifestarile din spatiul public se pot desfasura cel mult pana la orele 23:00", este explicatia de pe site-ul oficial al Primariei Sectorului 1.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Cu alte cuvinte, legea nu permite si transmiterea reprizei a doua in spatiul public. Unde-i lege nu-i tocmeala, ar spune unii, insa noi nu putem sa nu ne amintim de faptul ca la Cupa Mondiala din 2014 meciurile au fost transmise in Piata Universitatii, la Poiana Urbana. Iar, atunci, unele au inceput chiar dupa miezul noptii.

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

C.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#EURO 2016 parc Bazilescu, #meciuri EURO 2016 parc Bazilescu , #Romania