Antrenor roman de renume: Ma vedeam la nationala, dar acolo sunt alte ganduri

Vineri, 24 Iunie 2016, ora 09:57
8642 citiri
Antrenor roman de renume: Ma vedeam la nationala, dar acolo sunt alte ganduri
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Unul dintre cei mai tineri antrenori romani, care a avut un start foarte bun in aceasta cariera, a dezvaluit ca s-a vazut pe banca tehnica a nationalei ca inlocuitor al lui Anghel Iordanescu, insa a precizat ca "sunt alte ganduri" la FRF.

Este vorba despre Cosmin Contra, noul antrenor al spaniolilor de la Alcorcon, din Segunda Division.

"In noiembrie a inceput litigiul cu echipa din China si eram de atunci liber de contract. Nu am fost sunat nici macar sa fiu intrebat de sanatate, daca macar m-ar interesa postul de selectioner.

Se pare ca sunt alte ganduri la echipa nationala. Imi pare rau de imaginea afisata la EURO, nu a fost una care sa ne faca cinste. Probabil dupa acest turneu final se va trage linie si se vor face lucrurile asa cum trebuie sa se faca", a spus Contra, la Digi Sport.

Acesta a explicat ca nu a asteptat un semn de la Federatia Romana de Fotbal si a dezvaluit care este antrenorul pe care l-ar sustine la nationala.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

"Mi-ar fi facut mare placere sa preiau echipa nationala si ma vedeam capabil sa schimb mentalitatea. Cel mai in masura si care ar putea face acest lucru e Oli (Cosmin Olaroiu - n.red.). Stiu de cand ma antrena pe mine la Timisoara ca si-ar dori sa antreneze la echipa nationala. Dupa ce a realizat tot ce a realizat in Golf si nu mai are ce demonstra, cred ca i-ar prinde bine o noua experienta si ar face lucrurile bine la echipa nationala. Dar, daca nu se vorbeste cu el - si probabil nu s-a vorbit - nu are ce sa spuna", a mai spus Cosmin Contra.

In varsta de 40 de ani, acesta a evoluat in 73 de meciuri pentru nationala si a antrenat 5 echipe, printre care Getafe in Primera Division si Petrolul Ploiesti, cu care a castigat Cupa Romaniei in 2013.

Citeste si care sunt optiunile FRF pentru inlocuirea lui Iordanescu si declaratia dura a lui Contra la adresa selectionerului Romaniei de la EURO 2016.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Cosmin Contra nationala Romaniei, #nou antrenor nationala, #Olaroiu antrenor nationala Romaniei , #Romania