Christoph Daum a decis jucatorii pe care se va baza: Pe ei voi conta in preliminarii

Joi, 14 Iulie 2016, ora 19:01
20702 citiri
Christoph Daum a decis jucatorii pe care se va baza: Pe ei voi conta in preliminarii
Foto: frf.ro

Antrenorul echipei nationale, Christoph Daum, a anuntat pe ce jucatori se va baza in meciurile din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018.

Daum a mentionat ca nu are foarte mult timp la dispozitie, motiv pentru care se va baza in mare masura pe acelasi lot pe care l-am avut si la EURO 2016.

"In acest timp scurt in care am contract nu o sa creasca jucatori in copac. Este un timp scurt, asa ca in marea majoritate jucatorii din lot vor ramane aceeasi ca la EURO 2016, pe ei voi conta in preliminarii", a spus Daum la Digi Sport.

Intrebat daca n-ar fi fost mai bine ca FRF sa-i acorde un contract pe o perioada mai lunga de timp, Daum a sustinut ca acest lucru n-ar fi fost benefic.

"Imaginati-va cum ar fi fost ca Federatia sa-mi faca un contract pe 5 ani. Nu ca ar fi fost critici, dar ar fi iesit o adevarata revolutie in Liga 1", a precizat Daum.

De asemenea, Daum a sustinut ca nu stie daca va mai ramane si din 2018 la echipa nationala, chiar daca va duce echipa la turneul final.

"Ne vom aseza si vom discuta sa vedem daca merita sa mai raman sau nu. Sper ca urmatorul selectioner va fi strain", a conchis Daum.

Apoi, Daum a fost intrebat ce sistem de joc va folosi la echipa nationala, precizand ca isi doreste ca la fiecare meci sa aiba trei planuri.

"Daca ai doar un sistem, e ca si cum ai avea un mormant. Vom fi flexibili, pregatiti sa schimbam in timpul meciului sau de la un meci la altul. Principalul sistem de joc va fi victoria", a conchis Daum.

Lotul folosit de Romania la EURO 2016:

Portari: Ciprian Tatarusanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundasi: Cristian Sapunaru (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Matel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiriches (SSC Napoli), Valerica Gaman (Astra Giurgiu), Dragos Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moti (Ludogorets), Razvan Rat (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo)

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Mijlocasi: Mihai Pintilii (FC Steaua Bucuresti), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Andrei Prepelita (Ludogorets), Adrian Popa (FC Steaua Bucuresti), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Chipciu (FC Steaua Bucuresti), Nicolae Stanciu (FC Steaua Bucuresti), Lucian Sanmartean (Al Ittihad)

Atacanti: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec (Astra), Claudiu Keseru (Ludogorets)

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Christoph DAum Romania , #Romania