Denis Alibec a inceput sa planga dupa o discutie cu Anghel Iordanescu - risca sa rateze EURO 2016

Marti, 17 Mai 2016, ora 20:05
5977 citiri
Denis Alibec a inceput sa planga dupa o discutie cu Anghel Iordanescu - risca sa rateze EURO 2016
Foto: Hepta.ro

Denis Alibec, cel mai valoros atacant din Liga 1, a ajuns in mijlocul unei situatii in care nimeni nu se astepta. Accidentat la mana stanga de trei saptamani, Alibec a fost anuntat de doctorul nationalei ca trebuie sa se opereze, dar jucatorul nu doreste intrucat ar risca sa rateze turneul final.

Potrivit spuselor lui Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, Alibec a refuzat operatia si a avut o discutie cu selectionerul Anghel Iordanescu, acesta transmitandu-i ca nu-l va mai convoca la EURO daca va lipsi prea mult de la antrenamente. Alibec a inceput astfel sa planga cand a auzit, spune Sumudica.

"Imediat dupa accidentare, am fost la doi doctori care ne-au spus ca Alibec poate juca si sa efectueze operatia dupa EURO 2016. A continuat sa joace, a tras din rasputeri pentru ca o operatie l-ar scoate din cartile pentru EURO 2016. Denis a discutat marti si cu domnul Iordanescu, iar acesta i-a spus ca nu poate sa riste. I-a transmis ca, daca va lipsi mai mult de 3-4 zile dupa operatie de la antrenamente, nu-l va lua la EURO. Alibec m-a sunat plangand cand a aflat", a spus Sumudica la Dolce Sport.

Veste proasta pentru nationala Romaniei: Presedintele FRF anunta ca Alibec poate rata EURO 2016

Varful campioanei s-a accidentat la brat in urma cu trei saptamani, insa a continuat sa joace cu infiltratii si nimic nu anunta desfasurarea ulterioara a evenimentelor.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a anuntat ca din senin, luni seara, ca Alibec risca sa rateze turneul final din Franta intrucat accidentarea sa ar fi mai grava decat s-ar parea. Vestea i-a luat pe toti prin surprindere, inclusiv pe atacant, care a afirmat ca "nu-i chiar atat de grav, cu siguranta pot juca".

Cu toate acestea, noul doctor al echipei nationale, Laurentiu Oproiu, l-a dus pe Alibec la un nou control in cursul zilei de marti si i-a spus ca trebuie sa se opereze pentru ca altfel risca o alta accidentare.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

In cazul unei operatii, Alibec ar urma sa rateze primele zile din cantonamentul din Italia, de la sfarsitul lunii mai.

Denis Alibec este considerat cel mai bun atacant din Liga 1, cu 19 reusite in toate competitiile pentru Astra Giurgiu in acest sezon.

C.S.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#accidentare Denis Alibec, #Denis Alibec EURO 2016 , #Romania