EURO 2016: Anghel Iordanescu, despre scandalul de la echipa nationala si meciul cu Elvetia

Marti, 14 Iunie 2016, ora 19:38
11736 citiri
EURO 2016: Anghel Iordanescu, despre scandalul de la echipa nationala si meciul cu Elvetia
Foto: captura sport.ro

Selectionerul Anghel Iordanescu a vorbit despre scandalul ce il are in prim plan pe atacantul Denis Alibec si despre partida cu Elvetia, de miercuri.

Iordanescu a sustinut ca atacantul Denis Alibec nu a fumat pe durata partidei cu Franta, asa cum a aparut marti in presa, si i-a acuzat pe jurnalisti ca dezinformeaza.

Cum Alibec a afirmat ca membrii din staff-ul nationalei au oferit jurnalistilor informatia, Iordanescu s-a enervat.

"Dezinformati! Atmosfera este foarte buna! Relatia dintre mine si jucatori e buna! Mi-e greu sa stiu ce a facut Alibec, eu eram pe teren. Mai bine stateati acasa decat sa dezinformati opinia publica", le-a transmis Iordanescu jurnalistilor la conferinta de presa.

Apoi, Iordanescu a vorbit despre partida cu Elvetia, din Grupa A a EURO 2016.

"Speram sa ne fi recuperat mental si fizic dupa partida cu Franta. A fost o partida buna facuta de noi, am reusit in startul celor doua reprize sa cream oportunitati de a marca. In final a trebuit sa recunoastem ca Franta a fost echipa mai buna. Asta nu inseamna ca atmosfera nu este una buna la lot. Ne dorim sa fim concentrati, pentru ca urmeaza o partida extrem de dificila", a afirmat Iordanescu, potrivit Digi Sport.

"Trebuie sa fim realisti, stiu ca ne asteapta un meci greu. Avem adversari care joaca in campionate puternice din Europa. Sunt o echipa cu experienta, care a fost mai mereu prezenta la turneele finale", a mai spus Iordanescu.

Partida dintre Romania si Elvetia va avea loc miercuri de la ora 19:00, in direct pe Ziare.com.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Elvetia are 3 puncte dupa prima etapa, in timp ce Romania niciun punct.

In partida cu Elvetia, Romania are cota 3.15 pentru o victorie la agentia Unibet. In asteptarea partidei, puteti descoperi alte cote de pariuri online sau chiar jocuri la casino live oferite de Unibet.

C.S.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Romania Elvetia, #reactie Iordanescu Romania Elvetia , #Romania