EURO 2016: Chiriches, primele declaratii dupa eliminarea Romaniei

Marti, 21 Iunie 2016, ora 12:00
9803 citiri
EURO 2016: Chiriches, primele declaratii dupa eliminarea Romaniei
Foto: Hepta.ro

Capitanul echipei nationale, Vlad Chiriches, a oferit primele declaratii dupa eliminarea tricolorilor de la Campionatul European.

Chiriches a facut o analiza a jocului tricolorilor, spunand ca greselile inviduale au fost de vina pentru parcursul de la turneul final.

"Am incercat sa fim foarte puternici, sa avem o atitudine buna. Poate nu am reusit sa fim mereu suta la suta, dar am incercat sa dam totul. Am vrut sa facem fata prin atitudine si organizare, dar se pare ca nu a fost de ajuns. Au fost multe momente cheie care si-au spus cuvantul. Cu Franta am luat primul gol din fault, in al doilea meci dintr-o neatentie", a spus Chiriches la conferinta de presa.

In ceea ce priveste starea de oboseala acuzata de jucatori, Chiriches a mentionat ca nu i se pare anormala.

"E normal sa fie o stare de oboseala. Am jucat cu Franta primul meci, a fost o incarcatura mare si asta s-a simtit in al doilea meci. Cred ca doar Bogdan Stancu a avut carcei in al doilea meci, alta problema nu stiu. Daca am fi avut mai mult posesia, am fi fost mai bine fizic", a completat Chiriches.

De asemenea, Chiriches a subliniat ca intelege criticile aparute dupa acest esec.

"Cand termini pe ultimul loc te astepti de la toata lumea sa te critice. Nu e nimeni multumit, suntem constienti ca trebuia sa facem mult mai mult. Acum trebuie sa trecem peste acest moment, e deja trecutul si trebuie sa ne gandim la ce avem de facut in continuare. Sa ramai cantonat in trecut nu e foarte bine", a explicat Vlad.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Fundasul lui Napoli a vorbit si despre relatia cu Anghel Iordanescu, avand speranta ca inlocuitorul acestuia va aduce un plus.

"Nu pot sa spun ca are idei invechite. Are filozofia lui, am incercat sa ne adaptam la ce si-a dorit sa ne transmita si asta am facut pe teren. Sper ca cei din Federatie sa ia decizia cea mai buna, care sa ne ajute pe noi sa performam. Cine va veni, trebuie sa incerce sa creeze un grup la fel de puternic cum a fost in calificari si sa ajungem la Mondial. Domnul Iordanescu ne-a multumit pentru tot ce am facut in perioada asta pana la European, dar nu si-a luat la revedere", a conchis Chiriches.

C.S.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Vlad Chiriches Romania , #Romania