EURO 2016: Iordanescu anunta ca Romania nu se va apara cu Franta

Joi, 09 Iunie 2016, ora 18:11
4850 citiri
EURO 2016: Iordanescu anunta ca Romania nu se va apara cu Franta
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, sustine ca reprezentativa noastra nu va face un joc defensiv in fata Frantei, vineri seara, in deschiderea Campionatului European.

"Generalul" a explicat ca a analizat serios echipa Frantei si spera ca echipa Romaniei sa faca o impresie buna in prima partida de la Euro.

"Este o onoare deosebita sa jucam cu tara gazda, una dintre favoritele la titlu. Antrenamentul pe care il vom face azi incheie pregatirile noastre. Suntem increzatori si dorim sa aratam ca avem o echipa competitiva si sa ne ridicam la nivelul adversarilor. Cunoastem Franta, forta si individualitatile pe care le are, dar suntem optimisti si speram sa facem o impresie buna.

Am avut cateva sedinte video si analize cu baietii. Dorim sa facem jocul pe care ni l-am propus si incercam sa ne ridicam la nivelul Frantei prin ceea ce stim si prin calitatile jucatorilor nostri. Nu dorim sa jucam defensiv, vrem sa avem un joc echilibrat si sa punem probleme Frantei, care are o sumedenie de probleme nerezolvate in defensiva.

Citeste si ce spune Mircea Lucescu despre duelul Franta - Romania

Ne asteptam ca Franta sa inceapa in forta. Este clar ca va fi o presiune mare pe baietii nostri, prin faptul ca deschid competitia si pentru ca joaca intr-un stadion plin pana la refuz. Avem un singur jucator care a mai evoluat la un campionat european si alti doi care au fost prezenti, dar fara sa joace. Insa am pregatit jucatorii si sunt convins ca pot trece peste presiunea si dominarea la care, probabil, vom fi supusi", a spus Iordanescu, citat de DigiSport.

Chiar daca intentioneaza sa obtina un rezultat pozitiv din duelul cu Franta, selectionerul a admis ca Romania va infrunta una dintre favoritele la castigarea turneului final.

"Au jucatori de mare calitate, de mare valoare, jucatori care evolueaza la echipe importante. E o echipa de sute de milioane de euro. Are un joc ofensiv, bine pus la punct, iat in ultima perioada, in ultimele 10 meciuri, a pierdut doar o data. Consider ca prin calitatea si modul de exprimare, Franta va fi una dintre favoritele turneului. Pe langa Franta, Germania, Spania sau Anglia pot oricand sa castige competitia", a precizat selectionerul.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Romania va debuta la Euro 2016 chiar vineri seara, in meciul de deschidere contra Frantei.

Partida va incepe la ora 22:00 si va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

La cele mai bune case de pariuri online, Romania porneste cu a doua sansa in meciul cu Franta. Conform cotelor oferite de Unibet, francezii vor avea o misiune facila, iar un succes al lor este rasplatit cu o cota de 1.31. Egalul are cota 5.35, in timp ce victoria noastra 13.50.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Iordanescu Romania Franta Euro, #Romania Franta EURO 2016, #Romania tactica meci Franta , #Romania