Nationala Romaniei a plecat la EURO 2016 - promisiunea lui Iordanescu pentru romani

Duminica, 05 Iunie 2016, ora 11:01
6236 citiri
Nationala Romaniei a plecat la EURO 2016 - promisiunea lui Iordanescu pentru romani
Foto: frf.ro

Echipa nationala a Romaniei a plecat in Franta pentru a participa la EURO 2016. Selectionerul Anghel Iordanescu a promis ca ii va scoate pe romani in strada de bucurie.

"Plecam cu amintirea frumoasa de la ultimul meci al echipei nationale, cu acea caldura cu care publicul si-a luat la revedere de la noi. Si pentru noi acea atmosfera inseamna enorm. Suntem increzatori in posibilitatile noastre, nu avem vedete, dar avem un grup unit, un grup care isi doreste performanta si sper ca jucatorii nostri sa demonstreze ca pot obtine aceasta performanta.

Din punctul meu de vedere avem si probleme de sanatate si ma refer la Alibec si Andone, precum si la probleme mai putin majore, precum Chiriches si Hoban. Din datele pe care le detinem de la Pierluigi Collina, eu sper ca nu vor probleme si vor putea juca avand mainile protejate. La sosirea in Franta medicul turneului, Comisia medicala, se va pronunta in cazul celor doi", a declarat Iordanescu, citat de News.ro.

Selectionerul spera ca jucatorii sa aiba evolutii foarte bune si sa scoata romanii in strada: "Domnul Burleanu debuteaza si este normal sa aiba emotii. Eu nu am dormit datorita grijilor, nu din cauza emotiilor. Au fost jucatori care au anuntat la ultima conferinta ca vor sa-i scoata pe romani in strada si sper sa iasa datorita baietilor. Sper sa iasa in strada de fericire".

Atacantul Florin Andone avea un bandaj la mana dreapta, iar toti jucatorii au plecat fiind imbracati in costumele de prezentare.

Jucatorii echipei nationale au fost intampinati la aeroport de 31 de copii de la clubul de educatie alternativa din Ferentari.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca poate face unor nopti albe, mai ales daca vin dupa victorii:

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

"Emotiile vor creste cu siguranta in zilele urmatoare. Avem parte de o primire foarte frumoasa si ne bucura prezenta acestor copii, tot aeroportul este personalizat in ceea ce priveste acest succes, prezenta la acest turneu final. Eu pot face fata unor nopti albe, mai ales daca vin dupa victorii", a afirmat Burleanu.

Echipa nationala a plecat de la terminalul nou al Aeroportului Henri Coanda, unde au fost puse fotografii cu numele fotbalistilor.

Romania se afla in grupa A la turneul final al Campionatului European, alaturi de echipele Frantei, Elvetiei si Albaniei. Tricolorii vor intalni Franta in meciul de deschidere la Euro, in 10 iunie, de la ora 22.00, pe Stade de France din Saint-Denis.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Romania Euro 2016, #plecare Romania EURO 2016 , #Romania