Presa franceza analizeaza meciul Romania - Elvetia: Momentul cheie al jocului

Joi, 16 Iunie 2016, ora 07:23
6873 citiri
Presa franceza analizeaza meciul Romania - Elvetia: Momentul cheie al jocului
Foto: Hepta.ro

Jurnalistii francezi au analizat meciul dintre Romania si Elvetia, de la Euro 2016, si au descoperit momentul cheie al partidei.

Acestia cred ca accidentarea lui Mihai Pintilii si inlocuirea lui cu Hoban a afectat serios jocul Romaniei in repriza secunda, iar pe acest fond elvetienii au egalat.

"Accidentarea lui Pintilii, inlocuit la pauza cu Hoban, a dereglat organizarea romanilor. Behrami a jucat mai bine, iar echipa lui Petkovici a devenit tot mai periculoasa, ajutata de scandarile fanilor", scriu cei de la L'Equipe.

In acelasi timp, francezii il lauda pe Iordanescu pentru titularizarea lui Alex Chipciu.

"Surprinzand pe toata lumea, Iordanescu a decis sa renunte la Stanciu pentru aceasta intalnire, desi jucatorul de 23 de ani a fost omul meciului cu Franta. Insa riscul a fost rasplatit, inlocuitorul lui Stanciu, Alexandru Chipciu, fiind omul care a adus un plus.

Citeste cronica meciului Romania - Elvetia

Utilizat in banda stanga, el l-a depasit deseori pe Lichtsteiner, fostul jucator al lui Lille provocand chiar si un penalti transformat de Stancu dupa ce l-a tras de tricou pe Chipciu. Entuziast, tare pe picioare, jucatorul Stelei i-a blocat foarte bine pe Schar si Shaqiri", mai scrie sursa citata.

Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Elvetia, intr-un meci din Grupa A de la EURO 2016.

Tricolorii au deschis scorul, dar au avut o prestatie fricoasa, iar elvetienii au dominat in mare masura partida. Dupa acest meci ramanem cu sanse de calificare cel mai probabil de pe locul 3 si cu impresia ca ne-a fost frica sa jucam fotbal, mai ales ca jucatorii de creatie precum Stanciu si Sanmartean nu au prins niciun minut.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Dupa doua etape, Elvetia are 4 puncte, in timp ce Romania are un singur punct.

Programul ultimei etape din grupa:

19 iunie, ora 22:00: Romania - Albania

19 iunie, ora 22:00: Elvetia - Franta

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#presa franceza nationala Romania, #Romania Elvetia EURO 2016, #Romania nationala rezultate Euro 2016 , #Romania