Ziare.com

Presa germana, despre primirea ostila pe care romanii i-au facut-o lui Christoph Daum

Sambata, 09 Iulie 2016, ora 15:01
Presa germana, despre primirea ostila pe care romanii i-au facut-o lui Christoph Daum
Foto: frf.ro
Christoph Daum nu a fost primit cu bratele deschise la venirea in tara nostra, fapt remarcat si de presa germana.

Boicotul din Comitetul Executiv si reactiile oamenilor de fotbal din tara noastra la adresa lui Daum au ajuns in presa germana.

Agentia DPA, citata de Baden Online, noteaza ca "Venirea lui Daum in Romania da nastere unor critici".

"Expertii si suporterii nu cred ca Daum va reusi mare lucru deoarece nivelul fotbalului din Romania este in general slab si pentru ca antrenorul nu are experienta la echipa nationala", a mai scris sursa citata, care a amintit ca Gigi Becali a incercat un puci impotriva neamtului.

De asemenea, si cotidianul Die Welt a comentat situatia in care se afla Christoph Daum de la venirea in tara noastra.

"Christoph Daum este antrenorul Romaniei. Sau nu? Aparent, numirea unui selectioner nu poate fi contestata. Daum mai are de asteptat insa. Prezentarea lui Daum a fost instotita de incertitudine. Daum a fost propus in Comitetul Executiv, dar sase membri nu au fost de acord si acum ar putea contesta rezultatul", a scris si Die Welt, care a titrat "Furie in Romania dupa numirea lui Daum".

De asemenea, Die Welt reda si o declaratie critica a lui Cornel Dinu la adresa lui Daum, in care fostul mare fotbalist il jignea.

Christoph Daum a semnat un contract valabil pe doi ani cu echipa nationala si are ca obiectiv calificarea la Cupa Mondiala din 2018.

Pana sa preia nationala Romaniei, Christoph Daum era liber de contract de doi ani, iar in cariera a pregatit formatiile FC Koln, Stuttgart, Besiktas, Leverkusen, Bruges, Austria Viena, Fenerbahce, Frankfurt si Bursaspor.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

El are in palmares un titlu in Germania, unul in Austria si trei in Turcia.

In 2000, el a fost ofertat pentru a prelua nationala Germaniei, dar totul a picat dupa ce s-a aflat ca neamtul era dependent de droguri.

C.S.
Articol citit de 6597 ori
Ti-a placut articolul?
Tweet
Fii si tu parte din spectacolul fotbalistic! Urmareste EURO 2016 LIVE pe Ziare.com!