Ziare.com

Reactie dura inaintea numirii noului selectioner al Romaniei: Nu suntem la Zoo, sa il plimbi prin fata noastra

Miercuri, 06 Iulie 2016, ora 20:34
Reactie dura inaintea numirii noului selectioner al Romaniei: Nu suntem la Zoo, sa il plimbi prin fata noastra
Foto: Facebook/ FRF
Numirea noului selectioner al Romaniei provoaca o noua reactie dura la varful FRF.

Florin Prunea, membru in Comitetul Executiv al Federatiei, propune un boicot al votului pentru confirmarea neamtului Christoph Daum in functie.

Fostul international roman mai solicita si publicarea detaliilor contractului pe care Daum il va semna in aceasta saptamana.

"Eu propun sa iesim cu totii din Comitetul Executiv si sa nu il votam. Mai ales daca FRF nu vine si nu ne arata contractul lui Daum.

Nimeni nu ne-a intrebat daca sa fie adus Daum si nici nu am vorbit despre salariul lui. Andrei Vochin (n.r. consilierul lui Burleanu) a spus ca va avea un salariu de 500.000, dar eu nu cred. Este exclus sa fie doar atat. Eu sigur nu voi vota maine.

Aici nu suntem la Gradina Zoologica ca sa il aduci pe Daum, sa il plimbi prin fata noastra si noi sa ridicam mana", a spus Prunea pentru gsp.ro.

Christoph Daum, antrenorul ales de FRF pentru echipa nationala, a ajuns miercuri in Bucuresti. Germanul va purta negocierile finala cu oficialii Federatiei, iar in cursul zilei de joi va fi anuntat oficial ca urmas al lui Anghel Iordanescu.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Citeste mai mult despre numirea lui Daum la nationala Romaniei

Primele informatii neoficiale spun ca Daum va semna un contract valabil pana la finalul preliminariilor Mondialului din 2018, ce va fi prelungit automat daca Romania se va califica la turneul final din Rusia.

De altfel, acesta va fi si obiectivul lui Daum pe banca Romaniei, iar daca il va indeplini va ramane selectioner si pentru preliminariile Euro 2020.
Articol citit de 4707 ori
Ti-a placut articolul?
Tweet
Fii si tu parte din spectacolul fotbalistic! Urmareste EURO 2016 LIVE pe Ziare.com!