Ziare.com

Se cunoaste numele antrenorului misterios cu care FRF negociaza - presa

Duminica, 03 Iulie 2016, ora 22:02
Se cunoaste numele antrenorului misterios cu care FRF negociaza - presa
Foto: Twitter / Hurriyet
Presedintele FRF Razvan Burleanu a anuntat duminica la pranz faptul ca nationala de fotbal a Romaniei va avea un antrenor strain din 10 iulie, incheind astfel toate speculatiile pe aceasta tema.

Mai multe nume au fost imediat vehiculate, cele mai des auzite fiind cele ale lui Armin Veh sau Ralph Rangnick, ambii manageri germani.

Se pare insa ca adevarul este altul, iar cotidianul ProSport a dezvaluit duminica numele viitorului antrenor al nationalei, daca ultimele negocieri decurg asa cum trebuie intre el si FRF.

E vorba de germanul Christoph Daum, in varsta de 62 de ani. Daum are performante notabile ca antrenor, dar aceste performante dateaza de peste 10 de ani: titlul in Bundesliga, cu Stuttgart, in 1992 si Supercupa Germaniei (1993), titlul cu Besiktas (1995) si Supercupa Turciei (1994), eventul cu Austria Viena (2003) si doua titluri consecutive cu Fenerbahce (2004, 2005).

Ultima data, Daum a antrenat tot in Turcia, in 2014, la Bursaspor.

Trebuie spus ca Daum a avut serioase probleme la inceputul anilor 2000, cand a fost acuzat de fostul presedinte de la Bayern, Uli Hoeness, de consum de droguri, presa afland mai apoi ca acesta este un fidel consumator de cocaina.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Pe atunci, Federatia germana cocheta cu ideea de a-l pune selectioner, mai ales dupa dezastrul de la EURO 2000. Germanul a platit si o amenda de 10.000 de euro in 2001, pentru consum de substante stupefiante.

Ramane de vazut daca aceasta informatie va fi si confirmata, cert este ca pana pe 10 iulie ar trebui sa aflam, dupa spusele lui Razvan Burleanu, numele viitorului selectioner.

D.A.
Articol citit de 11164 ori
Ti-a placut articolul?
Tweet
Fii si tu parte din spectacolul fotbalistic! Urmareste EURO 2016 LIVE pe Ziare.com!