Analiza Grupei D la Euro 2016 - ponturi pentru pariori de la Ilie Dumitrescu

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 15:01
942 citiri
Analiza Grupei D la Euro 2016 - ponturi pentru pariori de la Ilie Dumitrescu

Spania isi propune sa castige Campionatul European de Fotbal pentru a treia oara consecutiv. Pentru a-si indeplini acest obiectiv, primul pas este sa treaca mai departe din grupa D, acolo unde joaca alaturi de Cehia, Turcia si Croatia.

"Spania ar trebui sa-si faca doar incalzirea in grupa, in drumul catre un nou titlu european", este de parere Ilie Dumitrescu, intr-o analiza video postata pe canalul de YouTube al agentiei de pariuri online Unibet.

Altfel spus, se asteapta o misiune simpla pentru Spania, care a castigat ultimele doua editii ale campionatului european si care acum are in loc fotbalisti de la Real Madrid, Atletico si Barcelona, adica echipele care au dominat Liga Campionilor in ultima perioada. Cota pentru locul 1 in Grupa D este 1,58 pe unibet.ro. "Spania este fara indoiala favorita Grupei D de la turneul final din Franta. Campioana impresioneaza atat prin calitatea jucatorilor, cat si prin stilul de joc", subliniaza Ilie Dumitrescu.

Doua victorii si un egal - un pariu de 3,75

Un foarte interesant pariu este cel reprezentat de numarul de puncte pe care le va acumula Spania in Grupa D - cota 3,75 pentru 7 puncte (adica doua victorii si un rezultat de egalitate). De ce 7? "In faza grupelor la Euro 2012, ibericii au inceput cu o remiza - 1-1 cu Italia - si au continuat cu doua victorii - 4-0 cu Irlanda si 1-0 cu Croatia. Istoria s-ar putea repeta si acum, pentru ca oricare dintre cele trei adversare - Cehia, Turcia si Croatia - ar putea pretinde macar un egal", spune expertul Unibet, Ilie Dumitrescu.

Croatia - Turcia, primul meci

"Rezultatul meciului de deschidere Croatia - Turcia va conta mult in economia calificarii. Croatii au un usor avantaj in fata turcilor, daca analizam rezultatele ambelor echipe in preliminarii. Tutusi, istoricul intalnirilor directe ne ofera un indiciu important de luat in calcul: 4 din ultimele 5 intalniri Croatia - Turcia s-au incheiat la egalitate", remarca fostul star al Nationalei Romaniei. Se poate merge astfel pe cota 3,30 pentru scor egal in meciul Croatia - Turcia.

Mari asteptari si de la Cehia

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

In 1996, Cehia juca Finala la Campionatul European. In 2004 cehii au ajuns in semifinale, iar in 2012 in sferturi. Cehia a fost prezenta la ultimele 5 editii ale campionatului european si doar de doua ori a parasit competitia inca din faza grupelor. Actuala echipa a terminat calificarile pe primul loc, in fata Turciei, Islandei si Olandei. Cehia merge in Franta cu un moral bun si va forta calificarea in optimi, crede Ilie Dumitrescu, indicand cota 1,62 pentru acest obiectiv.

Pariu pe golgheterul Spaniei

Din atatea nume mari din lotul Spaniei, cine va ajunge golgheter? Mai ales ca se pare ca Nationala va juca destul de multe meciuri la Euro... "Ibericii vin si la aceasta editie cu nume sonore. Morata se pregateste sa dea lovitura la Euro, mai ales ca Real Madrid vrea sa-l repatrieze dupa doua sezoane petrecute la Juventus", puncteaza Ilie Dumitrescu. Morata are cota 3,00 la Unibet pentru a fi cel mai bun marcator al Spaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#pariuri Unibet EURO 2016, #pariuri EURO 2016, #ponturi EURO 2016 , #stiri EURO 2016