EURO 2016: Mesajul MAI pentru suporterii romani si informatii despre fanzone

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 11:58
3079 citiri
EURO 2016: Mesajul MAI pentru suporterii romani si informatii despre fanzone
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Ministerul Afacerilor Romane a lansat un apel tuturor suporterilor care se deplaseaza in Franta pentru EURO 2016 si le-a facut recomandari pentru perioada petrecuta acolo. De asemenea, FRF a anuntat infiintarea unui fanzone in Paris.

"Ministerul Afacerilor Interne face apel la suporterii romani care se deplaseaza in Franta sa respecte regulile impuse de organizatorii Campionatului European de Fotbal.

MAI recomanda suporterilor care se vor deplasa in Franta sa se asigure ca documentele de identitate sunt valabile la momentul iesirii din tara si cel putin pe perioada sederii in Franta si sa le aiba asupra lor la intrarea pe stadioane, pentru a le putea prezenta la filtrele de control, alaturi de biletele de intrare la meci.

MAI face apel la suporterii romani sa respecte indicatiile autoritatilor franceze, in special cele referitoare la masurile de siguranta si securitate in zonele special amenajate pentru fani si cele de la stadion", informeaza MAI, intr-un comunicat remis Ziare.com

De asemenea, ministerul mai anunta ca 44 de politisti si jandarmi romani vor fi prezenti in Franta, pe intreaga durata a campionatului european.

Jandarmii si politistii "vor purta uniforma sau veste de identificare pentru a putea fi contactati de suporterii romani".

"Succes Echipei de Fotbal a Romaniei la EURO 2016! 'MAI PUTERNICI IN ECHIPA'", a incheiat MAI.

Citeste si recomandarile FRF, MAI si MAE, facute in ghidul suporterilor.

De asemenea, FRF a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca fanii romani vor avea, la Paris, primul fanzone din istoria nationalei.

Iata si cum se poate ajunge acolo:

  • Metrou - linia 6, statia Bir-Hakeim ou Dupleix, linia 9, statia Trocadero, si linia 8, statia Ecole Militaire
  • Tren expres - linia C, statia Champ de Mars, Tour Eiffel
  • Cu autobuzul: liniile 42, 69, 72, 82, 87

FRF mai precizeaza ca fanzone-ul va avea 6 zone de acces si ca va fi deschis pana la miezul noptii, in zilele cand au loc meciuri in orasul respectiv.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Citeste si informatii despre aplicatia "alerta de atentat" lansata de francezi.

F.N.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#ghid MAI suporteri romani, #ghid suporteri romani EURO 2016, #fan zone suporteri romani EURO 2016, #fan zone romani Paris , #Suporteri