Ziare.com

Hotelierii cauta terenuri in centrul Capitalei

de Elena Enache
Marti, 09 Octombrie 2007, ora 14:12

   

Hotelierii cauta terenuri in centrul Capitalei
Investitiile in proiecte hoteliere sunt tot mai atractive pentru dezvoltatorii romani, dar mai ales pentru cei straini. Una din patru cereri de terenuri in zonele centrale si semicentrale ale Capitalei este pentru realizarea unui proiect hotelier, sustine partner managerul EuroMetropola, Monica Marin, citata de NewsIn.

Reprezentantii barandurilor cunoscute de lanturi hoteliere internationale cerceteaza deja piata imobiliara din Bucuresti pentru a identifica principalele zone in care isi vor dezvolta proiectele.

"Exista companii hoteliere care urmaresc achizitionarea unor hoteluri care functioneaza deja, pe care le reconditioneaza pentru a le ridica la anumite standarde sau investitori care cauta imobile speciale, palate, case de patrimoniu, carora le pot da destinatie hoteliera", a declarat Monica Marin.

Dezvoltatorii cauta suprafete de minimum 1.000 mp, in planul intai al unui bulevard intens circulat, intr-o zona care sa le asigure expunerea de care are nevoie o astfel de unitate pentru a fi atractiva pentru turisti. O alta tendinta pe piata hoteliera este aceea de a integra un mini hotel in cadrul unui complex care mai cuprinde si spatii comerciale si cladiri de birouri.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Operatorii si investitorii din sectorul hotelier au sesizat in ultima vreme o crestere a numarului solicitarilor de spatii de cazare in Bucuresti. Cel mai atractiv segment din punct de vedere al cererii este turismul de afaceri. Aproximativ 80% dintre cei care apeleaza la servicii hoteliere provenind din acest mediu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 437 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor