Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Finala Europa League: Emotii mari cu gazonul de pe National Arena

Miercuri, 09 Mai 2012, ora 13:55
5822 citiri
Finala Europa League: Emotii mari cu gazonul de pe National Arena
Foto: OnlineSport

Desi se parea ca, in sfarsit, cea mai mare problema a National Arena - gazonul - a fost rezolvata, lucrurile nu stau tocmai asa iar suprafata de joc nu se prezinta in conditii ideale cu cateva ore ramase pana la finala Europa League.

Cele doua finaliste, Atletico Madrid si Athletic Bilbao, au sustinut, marti seara, antrenamentele oficiale, moment in care au aparut primele semne de intrebare.

Chiar daca este mult mai bun decat cel de la meciul cu Franta, cand ne-am facut de ras in toata Europa, nici acest al treilea gazon montat pe National Arena nu pare tocmai bun. Privit din tribune, arata impecabil, insa la o privire de aproape perceptia se schimba destul de mult.

Brazde, mai mari sau mai mici, au sarit din el in timpul celor doua sedinte de pregatire, in momentul intensificarii miscarilor jucatorilor.

Mai mult, miercuri dimineata a inceput si ploaia in Capitala, astfel ca suprafata de joc este si mai expusa, mai ales pentru ca celebrul acoperis nu este tras. Oficialii muncesc insa din greu pentru a mentine o stare decenta a gazonului inca de la primele picaturi de ploaie.

Lucrarile la gazonul National Arena au fost facute in urma cu aproape trei luni. Vechea suprafata de joc a fost scoasa in totalitate, s-a refacut si o buna parte din stratul de nisip de sub iarba si s-a inchiriat chiar si o instalatie speciala de iluminat, pentru a nu mai exista problemele din trecut.

Totusi, s-ar parea ca nu toate dificultatile au fost depasite, asta desi costul lucrarilor la gazon au ajuns la un milion de euro!

Finala Europa League dintre Athletic Bilbao si Atletico Madrid va avea loc miercuri, de la ora 21:45, pe National Arena din Bucuresti.

Partida va fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

De asemenea, pe toata durata zilei de miercuri, pe Ziare.com veti gasi informatii, poze si video despre/cu finala gazduita de tara noastra.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#gazon National Arena, #gazon finala Europa League 2012, #Atletico Madrid Athletic Bilbao LIVE, #finala europa league bucuresti 2012 , #finala Bucuresti 2012