Presa spaniola, despre finala de la Bucuresti

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 09 Mai 2012, ora 11:57
4385 citiri
Presa spaniola, despre finala de la Bucuresti
Foto: As

Presa din Spania a acordat, miercuri, spatii largi finalei Europa League de la Bucuresti, meci in care se vor confrunta Atletico Madrid si Athletic Bilbao.

Iata, mai jos, cateva dintre cele mai importante reactii ale jurnalistilor iberici.

Sub titlul "Atletico - Athletic. Va fi o zi mare", cei de la Mundo Deportivo fac o scurta avanpremiera a finalei de miercuri seara: "Atletico este in cautarea celui de-al patrulea trofeu european in fata unui Athletic care nu a cunoscut gloria continentala. Va fi si un duel argentinian, elevul Simeone contra profesorului Marcelo Bielsa."

Cotidianul As ne anunta ca "Bucurestiul va fi invadat de 22.000 de spanioli", editorii iberici precizand ca "miercuri, fanii lui Athletic si Atletico vor lua cu asalt orasul roman, dupa ce zilele trecute mai multi suporteri au sosit in Bucuresti."

Marca titreaza "Europa este 'ros-alba'" si ne dezvaluie motivul pentru care ziua de 9 mai 2012 va fi una istorica: "9 mai va ramane in memoria microbistilor ca ziua petrecerii in rosu si alb. Bucurestiul si al sau stadion national vor fi in atentia Europei intr-o partida in care imnul spaniol va rasuna cat se poate de clar."

Daca ziarele cu profil de sport se concentreaza pe fotbal, El Correo ne informeaza despre nemultumirile suporterilor spanioli, care s-au trezit cu programul modificat din cauza Aeorportului Otopeni, care nu poate face fata traficului aerian.

Finala Europa League dintre Athletic Bilbao si Atletico Madrid va avea loc miercuri, de la ora 21:45, pe National Arena din Bucuresti.

Partida va fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

De asemenea, pe toata durata zilei de miercuri, pe Ziare.com veti gasi informatii, poze si video despre/cu finala gazduita de tara noastra.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#presa spaniola finala Europa League 2012, #finala Europa League Bucuresti, #Atletico Madrid Athletic Bilbao LIVE, #Atletico Madrid Athletic Bilbao Bucuresti 2012 , #finala Bucuresti 2012