Echipele din Romania forteaza calificarea in Europa League. Iata programul

Joi, 08 August 2013, ora 10:13
3508 citiri
Echipele din Romania forteaza calificarea in Europa League. Iata programul

Trei echipe din Romania forteaza joi calificarea in play-off-ul Europa League. Daca Astra nu are emotii, avand de indeplinit o simpla formalitate, Petrolul si Pandurii vor avea mult de tras pentru a-si continua drumul spre grupe.

Astra Giurgiu a avut noroc la tragerea la sorti, profitand de statutul neobisnuit de cap serie. Slovacii de la Trencin sunt adversari modesti iar asta s-a vazut in partida tur, cand romanii s-au impus lejer, scor 3-1.

Acum, singurele emotii sunt date de starea gazonului de pe National Arena, calificarea in play-off nefiind pusa in discutie.

Echipa probabila a Astrei

Lung - Morais, Gaman, Ben Yousef, Matel - Laban, Seto - William, Cristescu, Tembo - Budescu.

Antrenor: Daniel Isaila

Intalnirea incepe la ora 19.00 si este transmisa in direct pe postul DigiSport 1.

Pandurii Targu Jiu au, practic, o misiune imposibila in Israel. Dupa 1-1 in turul de la Cluj, gorjenii sunt obligati sa marcheze pe terenul lui Hapoel Tel Aviv daca vor sa mearga mai departe catre grupele Europa League.

Totusi, antrenorul Cristi Pustai are mari probleme de efectiv, el ajungand in "Tara Sfanta" cu numai 17 jucatori.

In plus, la ora de start a meciului se anunta o temperatura caniculara, 33 de grade Celsius, aceasta putand fi un ostacol in plus.

Echipa probabila a Pandurilor:

Mingote - Momcilovic, Paraskevas, Mamele, Ungurusan - Anton, Cristea - Nicoara, Nistor, Eric - Matulevicius.

Antrenor: Cristi Pustai.

Meciul incepe la ora 20.00 si nu este televizat in Romania,

Petrolul Ploiesti are, la randul ei, o misiune extrem de dificila in fata olandezilor de la Vitesse Arnhem. Dupa 1-1 pe "Ilie Oana", petrolistii trebuie sa inscrie in Olanda.

Desi Vitesse nu este tocmai un adversar de speriat, evolutia baietilor lui Cosmin Contra in acest sezon nu a fost la nivelul celor din finalul campionatului trecut, simtindu-se o usoara criza de forma.

Echipa probabila a Petrolului:

Pecanha - Guilherme, Yamissi, Geraldo, Alcenat - De Lucas, Hoban - Grozav, Hamza, Boudjemaa - Dore.

Antrenor: Cosmin Contra.

Meciul incepe la ora 21.00 si este transmis in direct pe postul DigiSport 1.

Toate partidele romanilor in Europa League vor fi transmise in direct pe site-ul Ziare.com.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Europa League program meciuri, #Petrolul Europa League, #Pandurii Europa League, #Astra Europa League , #stiri Europa League